Sunday , September 25 2016
Home / Dunia Artis / Ibrahim Junid, anak Ziela Jalil (8 gambar)

Ibrahim Junid, anak Ziela Jalil (8 gambar)

Ziela Jalil telah mengumumkan kehadiran bayi lelaki di dalam hidup mereka sekeluarga yang diberi nama Ibrahim Junid bin Abdullah melalui laman sesawang Facebook. Difahamkan bayi tersebut dilahirkan sama dengan tarikh lahir arwah suaminya, Megat Junid yang pergi meninggalkan mereka sekeluarga 4 tahun lalu. Lagi gambar Ibrahim Junid after the jump.

Sumber dipetik: Facebook Ziela Jalil

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

03-instagram-umie-aida-digodam-mediamalaya

Giliran Instagram Umie Aida Pula Digodam (4 Gambar)

Dah semacam trend pula selepas akaun Instagram seorang selebriti digodam, ia berturut kepada selebriti lain. ...

16 comments

  1. tahniah dapat ahli keluarga baru,comel sgt…

  2. semoga dgn kehadiran ahli baru akan bertambah rezeki …

  3. Tahniah Ziela Jalil, semoga dirahmati Allah

    http://www.diskaun.my-

  4. suka tengok anak2x ziela. bersopan santun itu ajaran ibu kepada anaknya. alhamdulillah. mereka tak tergoda dengan perangai anak2 artis/org kaya2x yang lain. semoga mereka sekeluarga sentiasa dalam rahmat dan barakahNYA.

  5. lawa dan natural beauty ziela jalil nie.. even x makeup, dia still nmpk sgt ayu dan cntik… anak2 pun sopan, ini lah contoh terbaik…

  6. cntiknyer zila jalil nie..suka tgk lakonan die dlm crita karma kt tv9..mnjadi..smpai benci ngan watak die dlm cerita tu..:)

  7. tak faham.. anak die lahir bila? suami dah meninggal 4 tahun dulu.. maaf harap dapat komen semula.

  8. anak angkat la tu sygs….

  9. Sagittarius Tasha

    Tahniah Puan Sri Waheeda! Hahahahahaha!!! Moga dijadikan anak solehah n anak yg bertamadun….

  10. tahniah krn dpt bb baru…semoga dimurahkan rezeki…n semoga ank kecil ini akn menjadi ank yg soleh, berbakti pd negara n org tua nya..aku suke dgn famili ZJ ni…low profile n xde la hard up sgt nk glemer…alhamdulillah arwah datuk dpt mendidik famili dgn baik…

  11. comel

  12. wow kalo btl la anak ziela jalil nie pakai tudung n pakai jubah mmg bgs lar…nie bermakna dia berjaya menjadi ibu yg mendidik anak ke jln yg btl walaupun dilimpahi dgn kekayaan n kemasyuran…aku sk la kat dia kalo mcm nie…tak mcm artis2 lain seksi n kuat minum sampai mcm bkn org islam

    • pernah terserempak ngan zila jalil n anak pompuan dia kt surau pavilion lam bulan posa. anak dia siap baca Quran lagi lepas solat

  13. oo..kiut…eh,hilang seri muka dia sudah branak..uhuu

  14. terharu dgn apa yg dikurniakan Allah kepada insan yg terpilih..

  15. act anak ziela nie tak bertudung pon.seksi je. huhu.cam mak nye zaman2 dulu. jangan mudah tertipu. kang jadi cam amalina che bakri.ramai orang dah salah anggap

counter statistics