Tuesday , December 6 2016
Home / Lain-Lain / Ibu Beruang vs. Harimau (12 gambar)

Ibu Beruang vs. Harimau (12 gambar)

Untuk gadis diluar sane, ramai yang menyentuh hati kalau post-post semacam ni, kami bagi spoiler-lah senang. At the end, happy ending. Teda sapa-sapa mati, beruang tak bunuh harimau, harimau pun tak bunuh beruang. Yay! Lagi gambo after le lompat.

Sumber dipetik: The Sun

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

6 comments

  1. Macam tu la mak binatang nak protect anak dia. Tapi mak manusia? Campak anak merata-rata.

  2. alaaaaa kesiannya…. bagus betul la ibu beruang tu protect ank2 dia… ank2 dia pulak still x lepas dr belakang dia… touching sungguh =(

  3. binatang pon thu syg kan anak..

    manusia je y buang2 anak..

    ish2 !!

  4. seganas-ganas binatang, dia tau jugak nilai kasih sayang. tapi seganas-ganas manusia, jangankan kasih sayang, dunia ni pun tak ada nilai langsung bg dia.

  5. bagus tul ibu beruang ni..pandai lindung anak dia..bukan cam setetngah manusia tu.. yang buang baby..

counter statistics