Sunday , July 27 2014
Home / Gossip Panas / Ika Nabila berkawan dengan pengkid dan simpan sex toy? (7 gambar)

Ika Nabila berkawan dengan pengkid dan simpan sex toy? (7 gambar)

Sebagai nota, gosip ini berlangsung sejak tahun 2009. Gosip ini telah di *BUMP* (Bring Up My Post) oleh siapa lagi kalau bukan wartawan ngetot Zubir. Sejak gosip gambar Ajai berpeluk dengan gadis diterima ramai, Zubir cuba menghangatkan lagi gosip lama Ika Nabila berkawan dengan pengkid.

Kali ini dengan lebih sinis dan tanpa selindung, Ika Nabila disebut lagi dengan gosip bercinta dengan pengkid dan menyimpan dildo di rumah. Baru-baru ini, Zubir menerima beberapa email gambar mesra Ika bersama pengkid bernama Adlin itu di fahamkan gambar tersebut di rakam ketika mereka sedang berhibur di sebuah kelab malam.

Malah, gosip kian panas apabila kru produksi menyampaikan bahawa Ika tanpa segan silu mengajak seorang aktres comel untuk mengadakan hubungan seks terlarang bersamanya yang katanya lebih menyeronokkan. Kalau Zubir tipu mengenai gosip ini, maka tipulah kami kepada uols. By the way Zubir, Ika Nabila dari Akademi Fantasia musim ke-6 bukan ke-8 seperti yang dinyatakannya dalam akhbar.

Nikmati beberapa gambar lama Ika Nabila seksi sewaktu di Langkawi after the jump.

Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

15 comments

  1. Bring Up My Post:bump

  2. erm…dunia2…aishh…
    ujan2 ne, lapa la pulak………..
    http://qielalurve.blogspot.com/2011/12/kek-coklat

  3. popular ke dia neh? serius tak kenal pon!!

  4. da takda ke lelaki kat dunia ni ya

    • President Lesbian

      Aku leh bayangkan dia melayan dildo…hmmmmmm…mesti beraksi mengeliat!!! Lesbian lebih seronok ko…try it then you know! Tapi kan, buah dia kecik sangat lah..makeover lah dulu..baru jadi rebutan!!

  5. bdk ni bla snyum cam anak saudara tiri aku,,, xyah lah sebuk ngan hal org bgni k bgtu,,, org pnya soka, kt tgok je,,, kt yg sbuk pon dpt dosa

  6. aku ingat apa la yang timbul tu, rupanya lengan dia. hehe

  7. hak dia la mau pkai seksi ka pa..dia punya bdn bha ..mau ddah ke..ttp ke…

  8. Muka tak lawa, so kena la tayang body. Cheap!

  9. HITAM DIE NI,,,

  10. ketiak hitam …

  11. Tetek kecik

counter statistics