Wednesday , September 28 2016
Home / Gossip Panas / Ikhwan HotFM berjimba dengan siapa di 9MM, The Zone, Johor Bahru? (1 gambar)

Ikhwan HotFM berjimba dengan siapa di 9MM, The Zone, Johor Bahru? (1 gambar)

Adakah ini Ikhwan HotFM atau sekadar pelanduk dua serupa? Gambar dipetik dari facebook seorang gadis yang kebetulan menyambut hari kelahiran di kelab disko 9mm di The Zon, Johor Bahru. 9mm merupakan kelab disko yang agak popular di kalangan orang Melayu di sekitar Johor Bahru.

Sumber dipetik: Cari Forum

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

22 comments

  1. comelnyer.. i loikeeeee.. hehehe

  2. orang sekarang ni celebrate birthday kat disko aje ye. so urban. sy org tak urban ni, tak celebrate apa pun.

    by the way, the girl should wear the bra ONLY. baru la lebih urban!

  3. Patutnya die sambut bday dgn doa ksyukuran, bukanya celebrate kat disko…Btw to dat gurl, bek tak pakai apa2 pun, ini ada baju mcm takde baju je…knapa tak bikini saja…lagi bagus..nak sexy sangat kn…

  4. mak aiii mcm xpakai baju je pakaian pompuan ni..so cheap..choiii

  5. aku xtau la pe hebatnye sambut bifdei kt club ni…bkn ke klu wat kt rmh lbh peribadi,xde org kacau…cme jemputan terhormat je…kt club ni bkn ke mcm2 org de…bkn xbleh nk karok kt rmh pn…lagi mcm2 bleh makan…

  6. muntah hijau tgk baju pmpuan tu.. ape la bangga sgt pakai cmtu

  7. menciklaretismesia

    muka, leher,badan, telinga, tangan sume lain2 kaler pompuan neh.. cam pakai topeng!

  8. weh, bedak tebal 3 inci. berbelang dgn badan….

  9. ha,g 1…klu g club mesti pakai bju mcm ni ek?…bkn la mksd aku kne pakai bju kurung,tp klu pakai baju sopan2 xleh masuk ek?…pakai baju,bukan pakai tapis kopi….

  10. wah cantiknya awek nie gambar nie dah masuk galaksi belum hahahaha….

  11. original gal ke tuh?hehe

  12. bini mael lambong

    eee geli aku tgk! mcm bapok pun ade…

  13. gambar ni da bg kt Kiah Propa ke belom??? 😉

    • qyah propi le plak

      btul2.woi kiah!!!!! hg dok wt pe lg???????? cpt le siarkan cite & gmbr ni.ngape diam je??? sbb dak ikwan ni kwn hg ke???? amboi………. klu retis lain laju je hg ye.dh kna btg idung sndri diam plak.
      " jaga2 ada tg merhati!!!!!!!"

  14. ikhwan yeba yebaaaa….

  15. artis mesia xde maruah

    dlm galaksi ble kiah propa kantoikn gmbo artis n kutok2 pttla si ikwan bangang ni diam je cm nk cover2..pdhl diri sndr prangai mcm jamban..hakktuihhh!!

  16. klabu jek muke pmpuan 2…badan kaler rentung…hehhehehe

  17. kuning jer air…

  18. xpe2 nnti kita mark jer muka artis2 yg ada byk kontroversi ni, tungu biler dorng mintak derma kt kita, kita bagi gambar2 hot dorng masa dorng berjimba till x hingat dunia…

counter statistics