Thursday , December 8 2016
Home / Isu Semasa / Iklan bertudung tapi pakai skirt MayFair

Iklan bertudung tapi pakai skirt MayFair

Ditulis oleh peminat.

Hi, Media Malaya.

Cuba tengok Harian Metro hari ini, 18 April 2011, muka surat R3, iklan Mayfair & Reeskin.

Adalah sangat tak logik perempuan bertudung pakai skirt pendek paras lutut(gambar perempuan baju purple). nampak sangat mayfair copy paste kepala lain badan orang lain. Memang ada ramai yang letak testimonial, dari pakai tudung jadi tak pakai tudung tapi kalau yang macam ni sangat jarang berlaku. tu belom lagi crop gambar… sharing is caring! Daaa…

Thanks for the email Massrsha. Gambar penuh after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

cuimb_mviaikcka

Aplikasi Razak menerima serangan “1 Bintang” di Google Play

Aplikasi Najib Razak baru sahaja diumumkan pada hari ini namun ia mendapat reaksi yang berbeza ...

18 comments

  1. hi..saya sunyi & ada masalah..call me please.. *removed by Poyo Ganaz*

  2. deymm..

    pakai tudung, tapi pakai skirt juga..

    Banned company ni..

    langsung teda sensitiviti..

  3. ntah2 super impose…even nak tnjk muke dia da lawa….tp badan pon musti lawa…so dia wat laaa super impose…amek body org laen n ltk kepala pompan tuh…

    kwn aku kate…bdn si fiza tuh tadek laaaaa shape mcm tu sgt….lebeh2 sgt photo shop nyeeee

  4. sungguh sadis!!

  5. awat xtegoq mizz nina pakai tdung tp haiya truk bju mini singkat ketat..p tgk video klip dia..lagu apa nth xingt pn.hahaha

    • Mizz Nina tu bukan pakai tudung la. Itu skarf lilit2 sbg aksesori je. Jgn la asal pakai camtu semua kata tudung.

  6. poyo..xde nye jd slim mcm tu..tipu beso jer..bodo sape abehkan duit g tmpt2 mcm tu..nk kurus diet kurang kan mkn! cehh

  7. iklan bangang,hina islam..pig shit

  8. superimposed…obviously

  9. salam. alah zmn skrg nie semua x msuk akal. atas tutup litup bwh ngagah dedah. agak2 la . sya nyampah tgk iklan slimming semua kat mlysia nie. masa x lawa brtudung tpi bila dah lawa tudung pn ilang. mana maruah dan aurat org melayu skrg. mudah nor tertipu. nak glamour dgn cara mudah sklipn jgn la smpi trgadai maruah. tanda2 kecil kiamat dah banyak sgt. jadi berhati2.

  10. nie la org ckp otak ade x pkai ! gila bangang siot!

  11. stupid asshole gile iklan ni..

    n pliss

    miss nina tu bukan pkai tudung..tu scarf..ade perbezaan ok..jgn bangang sgt

counter statistics