Sunday , December 11 2016
Home / Ngetop / Iklan Hypp.TV Video papar gambar 18sx

Iklan Hypp.TV Video papar gambar 18sx

Gempar sekejap penulis apabila sedang melayari laman web terkeluar pula iklan daripada Hypp.TV. Mula-mula menonton macam biasa tetapi pada saat ke 54 terdapat channel yang memaparkan seorang perempuan berbikini yang mempunyai payu dara sebesar buah tembikai. Apa ni TM? Takkan takde orang nak subscribe Hypp.TV sampai perlu papar video seperti ini? Dari berpuluh channel, macam-macam boleh di masukkan di dalam iklan video tersebut.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Super WTF: Kompilasi kemalangan kereta menggunakan dashcam #23

14 comments

  1. ciplak lagu the strokes lak tu buat muzik latar..

  2. lagu the strokes di ciplak bulat2

  3. uishhh.. silikon tuh..

  4. kecoh la lu…itu pon nk jadi topik..

  5. ek eleh…dah kering idea ke? bende yg 1 saat pun nak kecoh…pesal ko jd melayu..buat malu je..

  6. Mereka yang buat video iklan ni mungkin terlepas pandang. Rajin jugak guna Hypp.TV ni, selalu layan Aljazeera untuk berita latest.

  7. ala..yg posting ni pn same je..ckap pndai la..nk bg nek rating,ltak post ngumpat sana-sini..ape da…..g men jauh3…

  8. ala..kecoh gler blogger ni….cm xde idea dh..cari la bnde lain wahai blogger..hahaha…

counter statistics