Tuesday , December 6 2016
Home / Isu Semasa / Iklan Mayfair kini tampil lebih sopan

Iklan Mayfair kini tampil lebih sopan

April lepas, kami ada post mengenai iklan Mayfair yang bertajuk Iklan bertudung tapi pakai skirt. Selepas menerima banyak teguran, akhirnya gambar perempuan yang memakai skirt kini bertukar menjadi blouse. Jelas gambar tersebut diedit menggunakan Photoshop tanpa membuat photoshoot baru. Kire ok la kan, dari berskirt tapi pakai tudung. Gambar penuh dan jelas after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

cuimb_mviaikcka

Aplikasi Razak menerima serangan “1 Bintang” di Google Play

Aplikasi Najib Razak baru sahaja diumumkan pada hari ini namun ia mendapat reaksi yang berbeza ...

7 comments

  1. diorg ni buat iklan sumer edit habis-habisan. fiza sabjahan tu in real life mana ada body hour glass camtu.

  2. betul tuu…iklan jer lebih, entah jadi ke idak hasilnya..

  3. kan bgus pakai tudung mcm ni..lg cantik kot..

  4. cantik hape mcm tu?bontot tettonjol..sopan la sgt?

  5. Aku sempat tgk pic asal ms pempuan senget ni bertudung, tp pki skirt pendek..Apekah??? mmg bengong hbs la aku tgk pic tu…x paham nape benda yg simple giler camni pun leh wat silap. ble dah kurus pki sexy utk tontonan umum??? mcm2 la…

  6. care trbaik nk promote..=0

  7. nampak sgt edit…baju, tudung n kst semua sama

counter statistics