Friday , December 9 2016
Home / Lain-Lain / Iklan MTV: Sex is no accident yang cool

Iklan MTV: Sex is no accident yang cool

Berfikiran terbuka, zaman sekarang sudah akhir zaman. Always use a condom! Elak pembuangan bayi. Takde sape sanggup tengok bayi anda di dalam tong sampah, tepi masjid, dalam mangkuk tandas 9 bulan akan datang. Lagi gambar after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

19 comments

  1. 'always use a condom',kan negara ni negara islam. Tak halal sex kecuali sudah kahwin walaupun pkai condom. Apalah,ni menggalak kn orng melakukan sex tetapi memakai condom. Padahal kgunaannya mengelak kn mndapat anak yg bnyk kerana ditakuti tidak mampu memblanjai anak yg bnyak nanti.

    • cik didie,

      u ni duduk bawah tempurung ke? tak baca ke paper pasal bayi yg kena buang tu? walaupun M'sia ni negara islam, ada lagi orang islam yang tak sedar mereka tu org islam dan melakukan seks haram… jangan ler narrow minded sangat, cuba research sikit….

  2. Di malaysia skng ni, pelanggan yang memasuki kelab malam akan diberikan kondom percuma. Patut ke?

    • Yes. you want it or not, they will have sex, so why not giving them free condoms? this is not encouraging, in fact it helps to reduce the number of unwanted babies! get it?

  3. komen yg bodoh dari didie.nak tanya jika selama ni tiada iklan penggunaan kondom (yang dikatakan menggalakkan sex bebas),adakah negara kita bebas dari sex bebas??sex bebas berleluasa jugak kan?hasilnya???anak dibuang merata2.AIDS merebak..kempen menggunakan kondom ini bermakna kepada sesiapa yang TETAP nak buat sex bebas(walaupun tiada siapa suruh),TETAP nak dosa besar,TETAP nak buat benda HARAM ni,sila gunakan KONDOM!supaya anda tidak mengandung, membuang anak merata2 & menjadi pembunuh.bukan kempen ni menyuruh anda buat sex bebas..susah sgt ke nak paham?ada kempen ni kata sex luar nikah HALAL?ado?

    • sokong 200%, rata2 bayi yang kena buang tu adalah anak kepada pasangan melayu yang beragama islam, ini bukan soal menggalakkan seks bebas tapi pencegahan pembuangan bayi. Tak bagi kondom pun dia bantai gak atas motor, tepi tangga, dalam semak, pendek kata merata.

      Nak laksana kan hukum hudud tapi at what point nak laksanakan? selepas bayi tu dilahirkan and dibuang? selepas tangkap diaorang projek? still, the act was done, at least by using a condom we hope si betina tu tak mengandung and keparat dua ekor tu tak dapat STD…

  4. apedaaa katon lucah2 jer..giler!!

  5. best siot katun2 ni

  6. inilah masalh pemikiran org melayu. kita nak selesaikan masalh, bukan nak nambah masalh…korang suka la kes2 buang2 bayi mcm skrg ni?…kes buang bayi mmg ketara kat malaysia, sbb malaysia kan negara "islam". kondom tu sbg pencegahan kpd yg nak lakukan seks. x de sape yg suruh buat seks. tp bagi yang dah tergoda oleh syaitan, sekurang2 nya fikirlah utk guna kondom. ko nak berceramah halal haram, semua org tahu la…kenapa rasa jijik sgt kalau nak guna kondom? yg haram seks luar nikah, bukan kondom. kondom juga utk elakkan jangkitan penyakit. kat dlm kartun tu pun x sebut seks jenis apa. prasangka baik x buleh ke?

    • usah poyo..nk bekap mender salah!!katon tu bkn mcm utk org da kawen..mcm nk menggalakkan jer..bengong!!

  7. yang haram tetap haram…xperlu menghalalkan ape yang telah diharamkan…sekian…

  8. buat hukum hudud, beri kuasa yg lebih kepada jab.agama islam.

    • Sokong reborn!!!

      Bt je hukum hudud.

      Klau rs hukum hudud tu x relevan..

      So tepuk dada tanya imam..

      Nnti jwb kt Allah erk..

      "Berfikian terbuka" adalah maksud yg baik oleh admin..

      Tp akan disalah ertikan oleh manusia yg jahil..

      Yang haram tetap haram..

      Jelas sgt otak kite skg dh jd otak mat salleh..

      Kena brainwash dgn org luor.

  9. MALAS or MALU nak beli kondom tu la masalahnya.

  10. adoi…agak lucas…hehehe

    Bila Jedi Main Badminton

  11. sy pon sokong reborn…stu2 nye pnyelesaian utk sumer nie juz hudud,tp knpe kte slme nie mnolak hdud??sedangkan ia adlh suruhan Allah,kte tolak ap yg Allah suruh,skrg bala jtuhpd kte…klu dr dlu kte bt hdud smua nie,xde nye seks bebs,nk gne kndom ke ap…drp korg brtekak xtentu psl,nk gado2…punca smua nie adalah kte sndri yg mnolak aturan Allah & mnganggap ia kejam,sedangkan ia baek utk kte smua…rnung2 kn

  12. mencegah lebih baik dari mengubati.. sekian

  13. ape-ape masalah kembali la kpd Islam..jgn duk kembali pada org kafir..mmg la jln penyelesaian org kafir bg kes buang bayi pakai kondom..tp kalo korg mengaku Islam ape solution die? korg bace la Quran balik..jgn jdkn MTV rujukan..kalo dah bodoh agama, jgn tunujk2..pi blaja..

  14. senang cite bnde tuh mmg haram..

counter statistics