Friday , September 30 2016
Home / Dunia Artis / Iklan Rozita Che Wan sebagai duta Safi Rania Gold

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

14 comments

  1. xde la cantik mane rcw ni…apahal la si shahir tu tergile2kan die..die bole dpat lg cun kowt…..bodo nye shahir,rcw pon xsdar diri…jage anak la dr bgos drpd dok mgatal xtentu hale

    • mengikut bancian org ramai, majoriti mengatakan Rozita Che Wan memang cantik dan hot. minoriti difahamkan adalah golongan yang cemburu dan perasaan hasad dengki yang meluak2..

      kalaupun shahir nak kahwin dengan rozita che wan pun, dia boleh jer nak kawin anak dara lepas nih..

  2. macam anak dara…ranum je..

  3. y komen tu pon sedar la dri sket…dok kata owg xtntukan hale..lalala~

  4. tahniah rozita che wan sb terpilih sebagai duta produk safi rania gold

  5. yg ko dengki sngt tue knapa….sbb rcw tak pilih ko…

  6. bole caya ke artis guna produk "murah" nie..? golongan mcm aku bole ler pakai, tpi artis top cam die mane seswai pakai rania….! pembohong bidaah je nie….korank kalu x caya, pegi geledah bilek dia.. mesti branded products….

    • btl tu..xdenye artis nk pki kosmetik cap ayam mcmni..murah..kompom xde berkesan mane..hahaha..takat jd model utk lariskn bleh la..nk kate die pki..bleh blah..wakakakka

  7. la…ko bru tau ke??mmg la artis x guna produk yg dorg jd model tu…sume cmtu la..i rsa sume org da tau

  8. Sesiapa yg MAKE UP tebal mmg la cantik giler..cer xmake up..hmmm..biasa jerk

  9. x de makna nya dia pakai produk nie….

  10. pernah berjumpa rozita secara LIVE, dia tak make up jauhhh lagi lawa dari make up & dia bukan jenis mekap tebal pon. biasa2 je orangnye…

counter statistics