Tuesday , September 27 2016
Home / Dunia Artis / Imbas Kembali Perhubungan Mesra Syamsul – Diana

Imbas Kembali Perhubungan Mesra Syamsul – Diana

shamsuldandiana2

Entah kenapa tiba-tiba gossip mengenai mereka berdua (— Syamsul Yusof & Diana Danielle) terus dihimpit kesunyian di’dada-dada media hiburan. Mungkin penangan duda lagak cooltahi‘ Norman Hakim lebih menyerlah dengan nasihatnya yang hebat diberikan kepada gundeknya, Memey Suhaiza. Ada hati nak nasihat anak dara sedangkan isteri ketika itu sarat mengandung di’rumah. Lagi gambar kemesraan mereka berdua menyusul… shamsuldandiana3

shamsuldandiana

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

zila-seeron-khairul-smule-bersama-mediamalaya

Zila Seeron kembali karaoke Smule dengan skandal dalam kereta?

Baru-baru ini, Zila Seeron baru sahaja muncul dalam satu rancangan A.M Live. Di dalam video ...

7 comments

  1. jantan mcm ni mmg patut kene tggal..dayus..pompuan ni pon sama x leh pakai

  2. Diana hang tu kecik lagi… jangan dok main api.. kalau esok mati… dah ready ke??? Dok rapat sakan… tiba-tiba keluar statement tak dak apa-apa… nak tumpang popularity samsul dan paknya ke????

  3. but aku suka r tgk diaorg ni berdua.actually kita tak thu apa yg berlaku.bf maner yg tak sayang gf beb.korang pk r beb.darah muda kan.anyway diana ni mmg lawa sgtttttttttt.n shamsul macho siut.

  4. mmg sepadan la diaorang ni… bagai pinang dibelah dua tp x de jodoh… percintaan diorang x dpat diselamatkan… ksiannye.. syamsul mmg hensem dan macho sgttttt…

  5. what the hell...

    asal break!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. Mmg Diana tu nak tumpang nama bila bersama Syamsul…..sebelum ni Diana tak dikenali sehinggalah dia terkenal bila rapat dgn Syamsul…..bila dah terkenal dia akan mencari lelaki lain yg lebih bagus kedudukannya dari Syamsul ( kononnya )….last2 dpt sama 2 x 5 jugak …….mungkin lebih 1 point jer dari Syamsul tuh …..taklah jauh lebih bagus dari Syamsul tuh …( atau mungkin lebih teruk dari Syamsul kot ! )

counter statistics