Sunday , December 4 2016
Home / Dunia Artis / Ingat ensem la tu

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

6-julia-ziegler-kahwin-mediamalaya

Julia Ziegler Kahwin Jurutera Januari 2017 (6 Gambar)

Untung badan jadi artis. Pelakon Julia Ziegler akan menamatkan zaman bujangnya dengan bakal menikahi seorang ...

25 comments

  1. eeeeee geli

  2. Mawi nih nak cari publiksiti murahan

  3. tapi rasanya muka die nie better botak dari ade rambut….

  4. Ni gmbr dia terbaru ke..??!!! Ye ke ni..??!!! Btol tu kisahsensasi..!!! Aku sokong penyataan ko… Tgk muka dia ada rambut..??!!! Eeeeeiiii..!!!! Gelik jerk!!!!! Konon2 pengurus peribadi dia nk bt sesuatu perubahan le konon… tp x berjaya langsung!!!! Uweeeekkk..!!!!!

  5. ape tujuan ko wat blog sama ngan izyan.com?
    dah takde idea?
    nak dengki?
    haha.. sudah2 la.. sedih aku tengok ko nie..
    macam haram…

    (kalau ko tak publish ko bacul)

    • sebab dia tiru blog aku dulu siap letak nuffnang kemudian advertlets.. ko taktau cerita ko diam.. busuk hati sangat kenapa? makin ko busuk hati dgn blog ni, makin ramai juge yg sayang 🙂 , letak name sendiri la kalau nak komen, ke ko yg bacul ha budak perak

  6. wow, ada pergaduhan di atas ku.. hahahhah

  7. Siapa Yang Cetek Pem

    Berkepala botak, berjanggut tebal..
    da macam Al-Arqam aku nengok si Mawi nie..

  8. kalo ko punye nape org lain bleh ambik nick ko? pndai la ko..hahaha

  9. ko nk kutok org bila lagi nak kaya! mcm seksi la ape la..ko tgk gambo ko tu lg nk posing poyo gedik mcm tu..ape la lu..x pakai tdung..ko igt ko tu lawa sgt ke? huh!!

  10. Siapa Yang Cetek Pem

    Korang gaduh pun dapat apa? Mawi tetap semakin kaya.. korang..?

  11. Xbaik la wat voting cam nie..
    Bukan die yg suruh die vote samada die ensem atau x..
    ish..ish..wat dosa je.. 🙂

  12. Enter text right here!
    sume bodo!!gado jew taw..hak3

  13. seram arr tgk mawi ney xder rmbut…

  14. ey…korang tak ajak aku pon….

  15. korang nie dapat dosa kering aje buat keje cam nie.

counter statistics