Sunday , December 11 2016
Home / Gossip Panas / Inikah dia skandal Amyza Adnan?

Inikah dia skandal Amyza Adnan?

Taraaa. Uolls ade tengok Melodi tak tadi? Mase Si Mishel serang Amyza di lokasi pengambaran pasal nak tanye betui ke tak die ade skandal dengan seorang lelaki nie?

Hmm. Mak Bedah tak paham sebenonye jalan ce cite pasal gosip nie. Mane taknye, kejap2 “tett” kejap2 “tett”. Dah kenape? Pening pale Mak Bedah. Hahaha. Yang Mak Bedah dapat tangkap, gosip panas nie pasal Amyza ade skandal dengan seorang lelaki. Dengo2nye lelaki tu adelah P.A si Amyza. Ye ke?? Haishh. Dari jalan cite si Amyza nie, katenye ade orang yang saje nak buat FITENOH kat die. Dah takde keje gamaknye orang itew.

Ape2pun Kak Amyza, Mak Bedah adelah peminat awak!! Hahaha. Kalau betul itu hanyelah fitonah semate, harapnye biarlah Tuhan aje yang membalasnye. Tetapi! Ye, ade tapi lagi.. Kalau lah gosip itu benar, di harap janganlah rumahtangge Kak Amyza berkecai pule. Dah banyak sangat selebriti Sehati Berdansa ni bercerai-berai. Tak moh lah kalau Kak Amyza termasuk sekali dalam list tu. Choi!!

Nak tengok siapekah gerangan yang dikatekan Skandal Amyza Adnan? Kepoh eh uolls. Hahaha

Kredit Gambar : Forum Cari

Tags

About Mak Bedah

Seorang wanita yang tampak introvert tapi liar di dalam, memburu gosip artis untuk dijadikan santapan tengah hari. Musuh ketat kepada Musalman.

Check Also

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

27 comments

  1. ai arap2 fitnah la…ksian laki die
    knp smua shati bdansa smue bcerai..
    ptt dharamkn….

  2. Hensem gak 😛

  3. mcm auuw je..oii bkn ke da ade laki..nk skandal ape lg..kang cerai berai..aaihh artis2..wakakkaa

  4. mesti mamat ni muda dari dia..

  5. ahahahhahah! aku kenali mamat ini! he's my senior di uitm kdh! hensem sangat2..keh2. kembarrr..ala2 zaquan n zafuan…

  6. betol2..
    ex-student uitm kedah..
    kalo korg prasan die ade buat iklan yg biskut nari2 kt dlm pasaraya tu..
    krimmo ke hape tah..
    jadi pak guard yg joget2 tu

  7. hensem nyer….
    lar yeke..ader penah jadi model iklan

  8. Ye bebenor ke ni skandal Amyza..nampak sekali cam gaya 'gay' je lelaki ni…

    P/S: Dah fedap sangat sebab ramai sangat jantan gay diluar sana….

  9. Ni bukan boifren. Ini anak Hekan…mamat tu gay but at the same time very close dgn Ameza…pandai2 lah you olls…mak tak masuk campur hal tepi kain orang ni…

  10. kalau betul benda ni .. mengumpatlah namanya
    kalau tak betul .. menfitnah la jawabnya
    dua2 berdosa..
    saya harap smoga amyza tidaklah berada dlm situasi seperti yg diperkatakan di atas.. smoga bahagia hendaknya..

  11. hencemnya,,,,,

  12. hensem la plk..

  13. muka cam ni hensem? buta ke mata korang? muka cam bontot anjing.

  14. aku tengok cam muka sayfool yg tuduh DSAI meliwat jer.. cam tu korang kata hensem..

  15. pompuan2..kalau btol kau ada skandal dgn lelaki ni smpai tido dgn dia,(hrp2 tidak) tk ada hukuman lain dah melainkan rejam je dgn batu smpai mati, barulah Allah ampunkan dosa kau. berat tu… kau pn dh berumur, tak muda dah..sudah2 la tu.. skrg ni ramai sgt yg mati muda, tk yah tggu umur dh lanjut malaikat maut nk rentap nyawa!!

  16. ni fadhil la, bukan habib. dua2 ekor senior aku kt uitm dulu

  17. bt tatapan smue mkhluk ALLAH..beristigfarla kmu sblm n slps langcang brbicara kpd mkhluk ALLAH jge sprti kamu..BARAKALLAH

  18. sedarlah…..anda bersuami

  19. ala..semua tu cik gaya.. jenis tahan pungkok..orang buta pun tau lah..

  20. jgn main fitnah2…x baik…x kan bru tngkp gmbo sebelah2dh ckp mak aym…apele…

counter statistics