Saturday , October 1 2016
Home / Dunia Artis / Intan Sarafina sekeluarga bercuti di Eropah (6 Gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

12 comments

  1. ngeee omey nye even dh anak 2

  2. syok bebe……………

  3. Tak payahlah buat comeback. Orang dah tak ingat sangat.

  4. jaga ank2 dan suami jela lagi pun suami dia mampu

  5. tak kesah la die popular atau tak. yg penting murah rezki dr byk segi yg lain. suami ada, anak2 ada, dpt p melancong. smg diberi petunjuk satu hr nanti..amin..

  6. tak pakai make up pun lawa.

  7. gila lawa lah intan sarafina ni!

  8. Pernah jumpa dia sekali kat TTDI PAsar Ramadan. Duk sblh dia masa tgk kueh, pastu terpandang muka dia, dia pandang muka aku, lalu aku jatuh cinta…lol

  9. pernah nampak dia kat kl sentral. Mmg comel.

counter statistics