Saturday , December 3 2016
Home / Gossip Panas / Irfan Roslan kutuk produksi, status kurang sopan

Irfan Roslan kutuk produksi, status kurang sopan

Orang tua-tua pesan, apabila seseorang berkata-kata ia melambangkan dirinya. Siapa tak kenal Irfan Roslan, dia semakin dikenali sejak berlakon dalam drama bersiri “Juvana” sebagai Cikgu Azmee. Baru-baru ini, Ifran telah memuat naik status di Facebooknya yang berbunyi

….ada orang nak panggil aku shooting balik….antaranya hari ni dapat offer 26 episodes….56 scenes….3 hari di KL…selebihnya kuala selangor….mungkin lebih dari 10 hari. ..payment 7K….baik aku duduk rumah melancap lagi best hati pun tak sakit. ..to some of the annoying productions, u have no budget DO NOT bother to call me!

Kami tidak merasa apa-apa jika seseorang artis meluahkan kemarahannye tetapi apabila menyertakan perkataan yang kurang elok seperti “melancap” sedikit sebanyak akan mencalar imej artis itu sendiri. Tahniah, anda bakal menutup periuk nasi anda sendiri.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

16 comments

  1. hati tak sakit, tp ape yg sakit plak nnti….kui3:S

  2. Tak perlu la cakap macam tu, kalau nak tolak rezeki, boleh je cakap cara baik. Bila dah tak laku nanti, RM70 satu scene pun kau sanggup, kan?

  3. Dia ni time berlakon Juvana kuat gak mengutuk drama tu. Time tu aku minat dia, selalu gak jenguk FB dia. Tapi aku tak kesah dia nak kutuk sbb drama tu pon tak best. Haha Skang ni makin lain mcm plak aku tgk. Rasa loya pon ade. Takmo minat dia lagi dah!

  4. APER KATA DARI HARI NI GELARKAN DIA MAT LANCAP?
    Buat headline baru:
    MAT LANCAP ARTIS/MANUSIA YG TAK TAHU BERSYUKUR.
    Ngeh ngeh ngeh..
    :-))

  5. bagus sangat ke dia berlakon..pegila penuhkan floor trap tuh

  6. Terang lagi bersuluh,org xkan sebut perkataan melampau jika die baik.. nampak sgt dia ni minat melancap….

  7. padan lah…bukan femes sgt pon….

  8. tutur kata melambangkan keperibadian seseorang..
    dah la muka xbrape nak laku
    kuarkan kenyataan macam tu plak

  9. syukur dpt RM7K, kalau RM 0.70 sen?

  10. Macam la bagus..nanti fakta bela diri..account kena hacked..lame excuse..

  11. Kalau x setuju pn x pyh la post2 cmnie,simpn dlm hati or borak2 dgn member keras tu cukupla…baru blakon drama dh act cmnie

  12. Mcam bagus jer si irfan nih…lakonan pun kayu…

counter statistics