Friday , October 24 2014
Home / Dunia Artis / Irma Hasmie mengandung 4 bulan & gambar scan bayi (4 gambar)

Irma Hasmie mengandung 4 bulan & gambar scan bayi (4 gambar)

Last update mengenai Irma Hasmie ialah ketika dia sedang mengandung 5 minggu. Tak sangka, hari ini dah 4 bulan Irma mengandung. Irma agak kurang aktif dalam dunia maya, gambar-gambar terkini ini diambil melalui laman suaminya di Instagr.am. Lagi gambar selepas ini.

Sumber dipetik: Blog Bulan Purnama
Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

15 comments

  1. 4 bulan ke tu?mcm da rupe 7-8 bln je

  2. semoga irma dan suami dpt ank yg comel..

  3. Rileks la…org lain pon mengandung juga…bahagia juga. Perlu ke bgtau 1 dunia pasal scan anak ko tu.. Adoi… Bodohnya minahnya..

  4. Klu aku pn akan ltk dlm fb k twitter k. Masalahnya gamba ni diambil dr instagram husband dia. Suka ati dia la. Org yg suka kondem tu blm ada anak lg kot. Sbb tu meroyan!

  5. seblom ckp org bodoh sila cermin kat diri tu dl.. da nama pon artis n ini anak pertama sure la dia excited ngek!! n sblom masuk satu2 entri sila buka mata tu besar2 ke tataw mengeja.. nmpk x kat situ instagram laki dia.. minah linda oh minah linda… hasad dengki ko terok lah!!

  6. ko siakap ni tak pernah mengandung ek..? bodoh nyer la.. ke ko ni jantan mmg tak tahu baby 4 bulan dah cukup sifat. tu scan 3g dol..

  7. bese la manusia..msing2 ingt diri pndai..tu yg ckp org lain bodoh..tau nk cri kesalahan org,tambah ilmu xnk.

  8. setip org ada cara tersendiri mempamirkan kegembiraan..romantik apa suami dia..linda 2..mungkin x suka irma..2 la pasal moroyan__

  9. suka2 hati ja nak kata orang bodo..pandai sngat ke ko tu LINDA OII..serr

  10. linda nie memg sengal..ke kau xda owng nak kat kau..biar lah dia nak bagi tahu..sekurang2 yer owng kat luar atau peminat irma dapat tahu perkembngan irma..LINDA BENGONG

  11. kenapa perlu dengki mendengki….biarlah dia nak tunjjuk pada seisi alam pun itu kehendak dia… yg kau ni linda dengki apasal????????kalau tak pernah rasa mengandung dan jadi ibu seeloknya DIAM…..

  12. linda,
    jealous erk? :p

counter statistics