Tuesday , September 27 2016
Home / Dunia Artis / Isma AF7 dan Zul terkeluar Sehati Berdansa

Isma AF7 dan Zul terkeluar Sehati Berdansa

Malam Sehati berdansa menyaksikan Isma AF dan Zul terkeluar. Kesilapan memilih tarian jawa sedang kan tajuknya adalah melayu kontemporari menyaksikan undian sms tidak memihak mereka berdua.Dengan penyingkiran Isma dan Zul sebentar tadi, ini bermakna mereka telah berjaya mengumpul dana sebanyak RM9000 buat badan kebajikan yang telah diwakili. Sumbangan tersebut telah diberikan kepada Encik Zainal Azhar Ahmad, Pengerusi Persatuan Klef Bibir dan Lelangit Malaysia.

Penyingkiran Isma dan Zul telah memberi peluang kepada pasangan Sazzy dan Sein merebut gelaran Juara dalam Kemuncak Sehati Berdansa minggu hadapan. Seperti musim terdahulu Kemuncak Sehati Berdansa akan diadakan di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

rozita-che-wan-marah-mas-mediamalaya

Rozita Che Wan kecewa dengan Malaysia Airlines kerana tercicir begnya

Rozita Che Wan telah naik hangin dan meluahkan rasa ketidakpuashatiannya di Instagram apabila perkhidmatan Malaysia ...

18 comments

  1. Hi cian…x dpt gak msuk final,,,performance sgt bagus tiap2 minggu jika nak dibandingkan dengan Sein& nana. apa nak buat dah undian. jika ikut kualiti persembahan memang Isma & Zul plg layak msk sama2 ngan sazzy berentap di final.

    x da smgat nak tgk final dah.

    dah x da rezeki la tu!!

    apa pun Zul & isma the best!!!

  2. ape leh wak, rezeki x memihak kpd dia…. aku pun harap2 ade 'kezutan', bkn 2 tp 3 pasangan beraksi di final. tnggu punye tnggu ade pe pe pun announcement dr si awal tuh. sbb cam x 'dramatik' je mase ye umum, maybe over run kot, si pengarah pentas siap bg sign ala2 'potong kepala' ke awal. apa pun kite tgk final, sapa juara… all teh best !!!
    tp sehebat mana pun Sazzy ngan Naz tu smpi dpt 100% markah, tp xble aa lawan tarian ngan choreographer Lisda ngan Fauzi yg lagu tamil tu Vava?? x reti nk eja hehehe. aku wase smpi la ni aku ingat itulah persembahan sehati berdansa paling bessstttt!!

  3. akhirnya terkeluar juga… bagus aku mmg suka sgt.. dia org ni terkeluar.. perasan bagus sgt2….. mcm bagus je muka tu..

  4. dh tau dh mesti isma kuar..hahaha..elok le pn..dr terkinje2 pelok2 dh rupe tarian ape jer sume tu..

    • hehehe sbb nk suh pelok2 over2 yg syarat utama dia kena suami isteri yg sah šŸ˜€
      kekdg aku pun x brapa kenan gak especially bab2 dressing yg ketat yg amat nmpk bentuk tubuh etc ngan terkinje2 yg over2, sbb tarian ni seni, klu aggressive sesgt ilang keseniaan dia…

      • mmg la dorang laki bini..tp elok ke tunjuk2 pelok2 dpn awam? dh rope tarian lucah jer..terkangkang sane sni..xmalu bdk2 tgk ke ape..kan ade org dh komplen dlm parlimen..tp bese la..diam mcm tu jer..hahaha

        • hahaha..psl parlimen tu aku pun ade dgr. alaa.. cite rating tinggi, takan sesuke nk stop beb, kena plak utk kebajikan. Aku ingat up le dr seribu ke 2 ribu ke setiap minggu. hadiah kpd peserta grand2 yg amat.. klu charity program kat Hong Kong (zaman aku skolah ari tu diaorg dah ade program cenggini, kat kite je baru nk start), artis2 yg terlibat tu mcm2 kena buat, tp seme2 hadiah ke seng ke utk charity…

  5. YES MEMANG SUKA ISMA ZUL KELUAR. BALIK JAGA ANAK2 YG RAMAI TU KAT UMAH DARI DOK TERKINJE KINJE ATAS PENTAS. ISK X MALU KE NGAN ANAK2 SENDIRI.

  6. Isma dan Zul menari memang bagus. Tenaga cukup power walaupun dah ada lima anak. Selepas dua kali menari, prestasi mereka makin mantop. Aku tengok dia orang gigih berusaha dan tak give up. Aku suka spesies macam ni. Aku gerenti diaorang boleh masuk final. Malangnya …

    Aku rasa bukan silap pilih tarian (kontemporari). Dari awal lagi juri bagi markah ciput, kecuali Gonzales. Tapi aku heran lah, ngape Foziah Latip yang jadi juri. Apa kelayakan dia? Setakat terer menari masa muda-muda dulu, belum cukup untuk diambil sebagai juri. Sepatutnya ASTRO ambil juri pro. Bukannya tangkap muat saja. Tangkap muat tu kan Zulfazli dan Rizalman dah book.

    Memang tak de mood nak tengok final. Dua pasangan yang masuk final tu anak orang VIP/orang kaya. SMS banyak-banyak pun tak de hal. Kalau final dinilai untuk penari individu sahaja, juaranya ialah Sein. Tapi kalau pasangan, Isma dan Zullah JUARA. Tak pe Isma dan Zul, korang dah buktikan bakat korang. Anak korang mesti bangga kerana kesungguhan korang menari dan membuat kebajikan. Tahniah!

  7. isma dan zul tak patut tersingkir…judges memang bias bagi markah..mentang2 la diorg perform yang pertama..memang mudah bg pasangan lain dapat markah lagi tinggi…suppose to be isma dan zul serta sazzy dan nash yang ke final…baru ade mood sehati berdansa..lagi ada high competition…sein dan nana okay cume nana tu yang kurang daya tarian..sein yang lebih….so..for the final, i choose sazzy dan nazril yang berhak dapat title juara sehati berdansa…

    • aku pun pilih Sazzy… wpun aku x minat Isma ngan Zul tp tiap2 minggu diaorg punye performance mmg xpenah fail, mmg class.

  8. AKU PUN SUKA ISMA ZUL KELUAR. PERASAN BAGUS.

  9. hmmm…concept rancangan agak bagus…

    tapi apsal dorang menari ala-ala jer

    mcm tema latin hari tu….tarian yang budak skolah tadika boleh buat

    apa la tukang choreographer dorang ni…

    jangan jadikan alasan dorang tak professional so beberapa hari tak cukup untuk latihan

    dorang semua harus tengok macam mana Peserta dalam Dancing with The Star ker, So You Think You Can Dance ker

    Ini tak, menari terkinja-kinja dengan teknik yang entah hapa2 pun juri bagi markah over 90 …..huhuhu

  10. that person is me :)

    ada sapa2 ke yg tau tjuk lgu Isma & Zul sblum mreka trsingkir ? syok la tu lagu šŸ™‚

  11. cian laa kat dia orang tuu…….. tak dapat masuk final plak.kesian3x…. dh lh i ni peminat nombor 1…….

  12. betul3x kata awak naniey………kesian3x……..apa yg penting,kerjesama…ingatkan juara tapi no.3,tak patut3x.

  13. isma dan zul tk patut keluar. kerana mereka mmg best walaupun sb dh habis isma n zul tk patut keluar.antara sein n nana , sazzy n nazril sazzy n naz patut juara!!

counter statistics