Sunday , October 26 2014
Home / Gossip Panas / Isma AF7 dikecam peminat kerana bandingkan gambar wanita gemuk (3 Gambar)

Isma AF7 dikecam peminat kerana bandingkan gambar wanita gemuk (3 Gambar)

Dua hari lepas, Isma AF7 telah memuat naik satu gambar yang buat diri-nye dikecam peminat. Dia telah memuat naik gambar seorang wanita gemuk berpakaian ketat dari sisi belakang sambil membandingkan dengan bentuk roti. Namun setelah dikecam ramai peminat, Isma AF7 bertindak membuang gambar kontroversi tersebut. Gambar yang dimaksudkan after the jump.

Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

36 comments

  1. ape la…..kat blog2 bersepah pic troll bagai….lg pn org tu bkn nmpk muka ke ape…

  2. pembenci ayat gojez

    budget isma tu cantik nyampah aku

  3. hahaha the problem is mmg betul ape isma upload tu…bg kesedaran sikit bl kita nak pakai ketat2..dosa pahala is one thing, bl pakai x kena badan x kena gaya mmg minta kena kutuk sndiri….

  4. betul tu lalalalallala sy sokong……ukur baju dibadan sendiri……ibarat mcm roti tu la hehehehhehe sape mkn cili kering dia yg pedas

  5. Alah, bukan dia tunjuk gambar muka pompuan baju kuning tu pun. Korang ni xde sense of humor langsung.

  6. Apahal pula peminat yg sensitif lebih? Isma pos benda ni sebagai kritikan dan teguran kepada org perempuan. Kalau tak nak dimalukan, jangan pakai baju yg merepek macam baju kuning tu dan jadi bahan lawak orang lain. Sokong Isma!

  7. just utk peringatan ler tuw….kalu dah body byk spare tyre, jadi ler mcm roti tu..la la la..

  8. Tak kish la ukur bdn kt bdn ke ape ke… yg pnting dia xdak hak nk jdkn pmpuan tu bhan d msa dia kekurangn publisiti murahn. Pe prasaan dia klu org buat cmtu kt dia ?

    • Takde kena mengena kot..sejak bila pulak post gambar jd publisiti murah ..bukan gambar die pun..mesti mek ti pon pompuan gemuk pakai baju ketat pastu rs offended..padahal xnak sedar diri buruk nak rupa awak tuh berpakaian mcm tuh hahahha..

      • Sy mmg gemok tp sy xpkai cmtu…. mulut awak jgn kurng ajar sgt….

        • gemok gemok gemok gemok gemok gemok gemok gemok gemok gemok gemok gemok gemok gemok gemok gemok gemok gemok gemok gemok gemok gemok gemok gemok

  9. terimalah kenyataan

    aku rasa untuk orang yang terasa tuh ..memang patut lah dah tahu mcm gitu bdn nyerr tak nyah lah tunjuk2 sangat lapisan kek sarawak tuh….. sekurang-kurangnyerr menjadik satu pengajaran bagi mereka nih yang kekadang tak perasaan pandangan orang sebenarnya. jgn nak hipokrit sangat kunun nyer tak elok ke aper sedang kang kalau manusia berpakaian kuning tu jalan depan kita ..kita pong akan cakap prkara yg sama gak…

  10. mek ti ni pulak skt ati kenapa????ade muka ko ke kat situ???betul apa kata siti nurhalijah :D…gambar je pon nak cr gdh……teguran yg betol…… xkan saiz XL nk pkai S..hahhahahaha byeeee…

    • Sy ckp umum. Sy saiz xxxl tp sy pkai xxxxl… dia x ptut tngkp gmbr nk tunjukkn keburukn org lain wlaupun dia kurys selim melim…

      • mek ti, aku x rasa isma yg tgkap gamba. gamba mcm ni biasa kt blog cam 9gag tu. dia just share jer kot

  11. memang betul pe…kalau dah gemuk pakai ketat2 mmg nampak buruk sekali.

  12. Saya sokong mek ti..dia punye hati dan naluri.dia pun nak bergaya.mcm org!so wat?

  13. Agaknya kalo tengok 9gag.com tu, lagi banyak kot rakyat Malaysia yg konon sensitif mengutuk. 9gag.com tu lagi dahsyat. Siap tayang muka terang2. Pastu siap orang lain guna gambar tu utk caption lain.

  14. MENURUT KAJIAN!!! MAJORITI PENGOMEN DI DALAM BLOG PEN PATAH INI ADALAH LELAKI YANG BERNALURI PEREMPUAN ATAU LEBIH DIKENALI SEBAGAI PONDAN GERSSSSANGGG! BAPPPPOOOOKK GERSANG! PELACOR PONDAN GERSSSANGGG!!! KAJIAN YANG LEBIH MENGEJUTKAN LAGI PENGOMEN YANG BERNAMA KAK CHAM@OLGA MERUPAKAN SEORANG "WANITA" YANG MEMPUNYAI "BELALAI GAJAH"! X KE SENTAP CIK KATTY PINGGANG KERENGGA DIBUATNYA!!! MENURUT SATU LAGI KAJIAN! MAKCIK MAKCIK KEREPOT! MAKCIK MAKCIK GEMOK BAK TONG DRUM! SEMUA BERMULUT PUAKA DAN LONGKANG!!!!! ANAK LAKI DIBERI MAKAN TAIK KAMBING JEW! YANG PENTING DAPAT MEMBERI KOMEN YANG HAPRRRAKKK!!! APA PON LELAKI LELAKI BENGKANG BENGKOK TETAP ADA YOU OLLLZZZ!!! KOMEN PEDAS BAK TAIK LEMBU SUAM! :-D DAAAAA!!!! SEKIAN….. KAJIAN SETERUSNYA AKAN DIJALANKAN!!!!Masukkan teks di sini!

  15. ohh tidakkk.. aku takkan makan roti croissant lagi.

  16. tudia…sebab gmbr sekeping ni..ramai org yg tdak kena mengena terasa n jadi gaduh. so smua ni start dari isma la. huhuhu

  17. Memanglah dia yang mulakan dulu.klu dia tak buat kerja bodoh ni.takkan jadi,bagus dia msk untuk laki dia!

  18. tak nampak salah pom, just a pica jew pom….. try tgk iklan ubat kurus siap pompuan tuu pakai kostum buah pear lg. saya yg gemok nee pom siket pom tak terasa apa yg isma buat. lg memotivasi saya tuk kurus. myb niat dia cuma tuk ingatkan diri sendiri & pompuan2 yg big saiz macam saya, supaya jaga penampilan & kurus kan badan.

  19. alah pmpuan bajet cntik…kononnye ank dah 5 masih jambu…tu yg sesuka ati upload gmbo camtu…cuba bdn dia gemok xdenye dia nak upload gmbo2 yg serupa tu….

  20. sapa suh gemuk! gemuk bukan allah kasi jadi tapi sebab makan tak sedo diri jadi sila diet!

  21. tu pun nk gaduh …pic je pun bukan ada gambar sesiapa ….kenapa nk terasa
    motif dia senang je : dah tau badan tu ber'spare2 jgn la pakai baju yg ketat memampakkan
    semua lapisan yg ado …simpan je sensorang k =)

  22. Aku sik sukanya..patut lah sik menang masuk af dolok…padan muka ko.

  23. Panduan Niaga Wanita

    Dah tiga jam cari… jumpa akhirnya … terima kasih
    atas maklumat yang amat berguna nie… saya terhutang budi
    dengan blog ni..

  24. saya pun gemok…tp saya xrasa yg isma upload ni memalukan atau menghina…kita pandang pada sudut +ve… yummy sungguh wanita gemoks ni..hahahaa…lazat jerk nampak!!

counter statistics