Thursday , December 8 2016
Home / Dunia Artis / Isma AF7 semasa muda remaja & sewaktu berisi (2 gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

9 comments

  1. emmm..xcucuk xsah

  2. cntek + kiut ..

  3. x cute pn..bese je..ahahha

  4. muka isma ada iras2 muka bini sheikh muzaffar

  5. Isma kawen muda..lepas SPM terus kawen dgn si Zul duda tu! Zul dulu kawen muda gak dgn kerabat diraja N9 yg lebih tua dari dia..2-3 tahun terus cerai sebab syok main cinta dgn Isma yg masa tu masih bersekolah lagi, Siap kena warning dgn family Isma lagi masa tu sebab Isma masih sekolah dan Zul suami org. Kecoh gak masa tu. Masa kawen pun si Zul buat hal bercinta dgn org lain dan hampir2 nak bercerai dgn Isma..nasib baik family masuk campur. Ingat loving couple sgt ke??!

  6. Betul betul betul..laki dia bercintan dengan awek lain masa Isma tengah gemuk, muka bulat pucat dan rambut kusut masai style kampung. Bila laki dia diugut jangan kawen lain, Isma terus terdesak cari jalan jadi kurus dan makeover..kira nasib dia lah dapat masuk AF, tiba-tiba laki dia jadi suami penyayang dan romantika…lawak2!

  7. ala masa AF tu pun mak temah dengar ada ura2 yg laki die ade org lain..siap ade org ckp kawin dah pun..lepas die keluar Af suami die pun buat bodo balik kt awek tu..hmmm tak tau la betul ke tak…

  8. kebykkan lelaki yg dh berkahwin ni…sepanjang tempoh perkahwinan mesti ada gak buat perangai gatal merenyam, w/pun sekali. klu dh insaf, Alhamdulillah. tp yg rasa market tinggi tu mmg susah nk insafler….

  9. org kata kalo ms perkahwinan pertama si suami tu sk bt perangai tak mungkin dgn perkahwinan seterusnye pun sm gak perangainye…jd baik beringat…simpan duit dlm akaun yg suami tak tau kalo dia mengatal nak ke pempuan lain or nak ceraikan kita tak ler kita nie satu sen pun tak der…

counter statistics