Saturday , October 1 2016
Home / Gossip Panas / Isteri penyanyi Joey tuntut cerai

Isteri penyanyi Joey tuntut cerai

Uols tau kan kisah cerite panas isteri Joey (vokalis Exist), 37 tahun, pernah buat sidang akhbar mengenai kecurangan Joey Exist yang dikatekan masih belum menceraikannya tapi pade mase yang same telah hilang berbulan-bulan dan khabar akhir dikatekan telah meng’upload’ gambar beraye bersame-same dengan Watie Elite di Facebooknye?

Akhirnye isterinye, Noraini Nasir 44 tahun, hari ni telah memfailkan pengesahan cerai melalui prosiding mahkahmah rendah syariah. Tapi di sini kami bukan nak menceritekan mengenai kecurangan Joey tu sendiri atau bagaimana proses perceraian antare die dan isterinya berlaku.

Ape yang kami dengar dari sumber yang sangat dipercayai, isteri Joey ni sendiri juga adalah seorang yang bermasalah. Sumber yang kami percayai ni kata, yang isteri kepade Joey ni pun 2×5 perangai suami die mana taknye beberapa tahun lepas die dikatekan tinggalkan anak di rumah untuk enjoy party all-night-long di kelab malam bersama teman-teman. Kami bukan nak membuke aib sang isteri tetapi sidang akhbar perasan baik buat kami tak sabar menyampaikan gosip ini.

Apa pun, jika tiada aral melintang sumber yang kami hargai ni akan memberikan kepade kami gambar sang isteri ber”parteh” all-night-long bebeh! Kite tungguuuu.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

5 comments

  1. party all da nite yeah!

  2. ape nk jd dunia artis ni..ala deme ni xde kekal nyer..dua2 prangai hancur..cinte sejati la sgt..klako dengo nye..hahaha..kawen tah berape kli br nk ckp cinte sejati ke? blah!!

  3. senang ceta tk dpt salah kan suami mahupun c-isteri, dua2 buat silap… masing2 tk dpt jalan kan tanggungjawap untuk rumahtangga, kalau dah both buat perangai… mcm mana nak settle kan? btw bukan main kusyuk lagi watie tu peluk lelaki tu?? klu pun watie tu dah tk sabar nak jadi isteri lagi sabar lah dulu, that guy kan still husband org, if dia tk sabar nak jadi isteri lagi plz ingat kesilapan lalu tu jgn buat perangai lagi, n buat husband to-be jaga lah rumahtangga sebaik mungkin bimbing lah isteri to-be awak tu.. salam

  4. laki jawe ni jd kump exist ke? sdp sgt ke pn sore die..xpnh dengo pn die nyanyi dgn exist n tbe2 ckp da join jd vokalis exist..hahahaha..muke xbleh blah..mcm xde org lain jer…

  5. laki muka jawa haha! betui3…
    x ensem langsung!
    muka xbleh blah!

counter statistics