Tuesday , December 6 2016
Home / Dunia Artis / Jaclyn Victor not wearing a bra?

Jaclyn Victor not wearing a bra?

Haha! Hebat tak title hari ini dalam berbahasa Inggeris. Ok, apa pun cuba perhatikan gambar di bawah. Baju Jaclyn Victor berdekatan dengan bahagian ketiak tu. Kalau pakai bra, pastinya sudah nampak tali bra disitu, kan? Lagi satu, kalau ruang sebesar itu, sudah pasti akan menampakkan branya. Gambar ini di ambil ketika sesi pengambaran Cuci the Musical.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

12 comments

  1. tak kot. baju tu maybe dah ade support so xyah pakai bra. biasa gak jupe baju pesen gtu..

  2. artis melayu pn ade lg teruk bile b'pesen.. sedih; xdek rase malu cm bute hukum..

  3. oooi, xde topic lain ker ? artis xpakai bju dlm pun nk jadi bahan citer!! idea bankrap ker?

  4. skrg dunia dah maju maaa..
    kan de jenis bra yg juz mcm cup je tu..ala2 silikon gitu..
    klo laki mgkin la xtau kot de benda mcm tu…

  5. huhu.. nmpk sgt la kekurangan idea nk tepek cerita.. nicole ann david x pakai bra kau xnak tepek skali ker..??

  6. x penah dengar pasal adhesive bra or built in bra ke..
    dunia dh maju la..cpt2 google k..mcm2 jenis ade..
    leh sesuai kan ikut bju..

  7. lantak ko la pki ke idak..dh mmg kapior..uhu

  8. wei ko persan x,nabil punyer suar ketat semcam jer

counter statistics