Tuesday , September 27 2016
Home / Gossip Panas / Jaja Nadzir, bekas isteri Heykal Hanafiah (3 gambar)

Jaja Nadzir, bekas isteri Heykal Hanafiah (3 gambar)

Ramai yang post mengenai pergaduhan bekas suami isteri ni kat Facebook beberapa hari lepas. Tak tau? Ala yang Heykal pretend kool dan baik apabila dihentam bekas isterinya. Tapi bukan itu yang kami nak ceritakan, yang sudah tu sudah lah. Takkan nak jadi perosak masjid yang baru dibina pulak kan. Cuma kami sedang memikirkan, apa yang menyebabkan Heykal Hanafiah sanggup meninggalkan bekas isterinya, Jaja Nadzir yang boleh dikategorikan sebagai hot mama gorjes ni. Gambar penuh after the jump.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

36 comments

  1. sbb dh kemaruk ngn faezah,
    faezah plak menggoda napi
    mahu xgegar iman napi.
    sian2

  2. sori x kenal sgt,huhu

  3. Hasfanizzan Ismail

    mak aiii lawa nyer…..

  4. lawa lagi muka bekas bini dia dari si Faezah tu.kahwin tak berseri pun …

  5. biasa la lelaki…mn pnh puas….da ade pn blh pkir nk cr len… 😐
    maybe jodoh x pjg….rilek sudahhh….

    • lelaki skrg mmg xpenah bersyukur…kalo bini dh gemuk cari alasan nak yg kurus..kalo bini dh kurus nak pulak yang gemuk…bila dpt yang kecik kiut miut,nak pulak yang besor..entahlah…agaknya semua lelaki sekrg kena kawin cukup empat baru puas kot….

  6. Beautifulnara….omg sriusly…..mmg terbaeeeeek…ape la yg ada kt faezah kn..kn..gigi gusi ke nk yg fresh jew??pe pon ex-wife hykal tu more100000000%gorgeus dr faezah alai aiii tu…

  7. lawa se sangat dari c faizah tu,,,kasian kan kt ank dieorng,knapelh artis skrang ni ska sgan gan laki orang???….tkfhm… tkfhm…tkfhm.duniaduniadunia

  8. lawa lg bekas bini dia ni dari bini baru..lelaki mmg xpenag bersyukur pe yg ada..

  9. lagi lawa ex wife dia compare to faezah elai!! semua lelaki sama! sama spesis dgn norman hakim dan yg pompuan sama dgn memey sundal!

  10. mak aih..cun nya exwife klu compare ngan Faezah. kita x tau apa yg berlaku kadang kala campur tangan kluarga pun turut jd faktor. My friend kawin ngan org Penang pun bercerai gak sbb dpt mak mertua ala2 mami jarum…sian…

  11. Yg pasti si laki faezah Elai adalah top 5 laki paling hodoh dimalaysia..

  12. ex wife die lg cun dr faezah…ape yg ade kat faezah tu???
    faezah x pernah beranak lg..ex wife die dah byk kali…lain rasa..
    sbb tu dikejarnya yg masih bergetah walau dah x byk getah yg tinggal..

  13. Kami diajar disekolah " buang yg keruh, ambik yg jernih"..so de lah yg kena buang dan de lah yg bru diambik. Dah sekolah ajar begitu..hahahaha. Dan sekolah gak ajar "Always Go For Best" so bila dah tak best, cari lah yg best…salahkan cikgu!

  14. To ex-anak murid.. apasal tetiba nak salahkan cikgu? cikgu tu ajar untuk konsep berjaya dalam pelajaran, bukan berjaya kahwin-cerai-kahwin.. OMG..kesian kaum guru plak disalahkan dalam semua hal……
    artis2 ni pun mmg bukan sekolah betol2 masa dedulu tu… hanya suku jek drp artis2 ni ingat pesan guru agama deorang….

    • cikgu tu sebenarnya dah ajar yang betul dan menghuraikan yang benar.. tapi ex-anak murid ni buat huraian sendiri..tu yang jadinya cenggitu..

  15. pehh…ttp cun walau dh 3org zuriat….rugi2…

  16. cutenya bibir anak lelaki kecil pic dalam kereta tu..pujian kepada Yang Menjadikan.

  17. Seriously lagi cun dari FE.. adeh..nape la bodoh sgt si HH tu.. tapi rasa tak patut si bekas laki tu samakan dia dgn anjing.. bukan dia ni ke yg melahirkan anak2 si HH tu..

  18. lelaki memang lemah di goda oleh perempuan…si isteri yg sudah menpunyai ramai anak , busy dgn an ak2, kerjaya lagi dan mengemas rumah, masak dll. kalau tidak rumahtangga tak teratur.
    orang lelaki x nampak ini..mereka lebihkan nafsu, belaian dan keseronokan….mahu diusap-usap setiap waktu.buat alasan tak dapat layanan isteri, dll!!
    sebab itu ramai lelaki sanggup tinggalkan isteri dan kahwin dgn perempuan lain(yg hodoh dan tak senonoh) kerana dapat belaian.perempuan yg belum ada anak spr memey, FE dll, bolehlah fokus memuaskan nafsu lelaki…sebab x ada kerja lain. kalau dah ada anak nanti, tahulah bagaimanalah susah nak urus rumahtangga..

  19. nie x wife dia..mcm biase nampak jer tp lp kat mn…mmg seksi yg aku nampak…tp dah start bertudung ke? atau fesyen jer…pe pun kalo dia yg seksi n cun nie laki dia cr lain…mesti ada sebab2 dlm kelambu yg kita x tau kan…lg pun fesyen org skrg kan leps bini beranak 3 atau 4. tukar baru…ssh jd pempuan nie…bkn setakat kene cantik muka jer…yg bawah pun kn cantik gak…kalo tak mesti laki lari…wakakakaka…

  20. lawa bt0l exbini die..ank dh besa p0n still bergetah…ak rse faezah 2 kal0 ank dh besa cmni xd bergetah k0t cm exwife laki die..

  21. dah ditakdirkan bercerai nak buat camner? kita bkn tau pon masalah rumah tangga dorang so takleh nak komen lebih.

    kalau gojes lebih tak pandai jaga laki watpe. kekekekkek!!

  22. cntek bkn bmkna she perfect.. i2 hnya luaran yg penting cntek dalaman…cntek k…??

  23. Dah lumrah hidup, bila masih jdi isteri, mcam puaka je muka, rambut dan dressing. Bila dh dapat status 'J" bru nak pasang badan..alasan masak, jaga anak dan kemas rumah alasan kuno..ramai isteri2 walau berkemampuan, rumah de org gaji dan tak dibebankan dgn tanggungjwb ni masih tewas even kalau bersaing dgn pontianak2 yg lebih kemas.. rata2 rambut lurus ala-ala rebonding, muka berbedak dan pakai kain putih jeI Bila dh jdi LOSER, baru nk belajar update diri..HAHAHAHA..

    • menipu jer keje lelaki…bini dh wat sehabis baik pon ader gak benda yg nak dikomplenkan…x tahu bersyukur langsung..

  24. sib bek ikut muke mak anak dier cute……

  25. Lumrah hidup di dunia dapat benda/barang baru, memang best. tapi bestnya sekejap je. Best sebab statusnya “baru” jer. Last2 kita merindui barang/benda yang lama jugak. Yang terbaik dan mempunyai kelas yang tersendiri. macam gak kereta, baju, rumah, lagu, filem, dll.

  26. kumbang tak sampai 2

    alahai mamat niiii!!!!!! nak diusap2 la pulakkkk,,, haissss,kesian erk kurang layan dari isteri ker..hahahaha pegi emperial hotel bwk duit $200 nnti blik dia kasi balance 12hingit kt ko, lg sedap kena usap k,,hahahahahahahahatakpo beli tiket bas terus ke golok, sng skit kau nk amoi tu usap kepala kau , mcm askar lap kasut kerja pum boleh

  27. asalamualaikum,,saya fikri bin herman, saya ada masalah sindrom bau ketiak…sya ingin bertanya kpd anda ,,orang ketiak hangit mcm sya ni dan malas mandi ader tak orang nak?? dh lama impian sya ingin berkahwin tp atas sebab2 ketiak hangit n takut air ni lahh yg mnyebabkan xder org nak kt sya,sya jer yg slalu tergilakan org..kuikuikui

  28. mmmmm, soalan typical…kenapa sanggup tinggalkan isteri yg hot lagi lawa. ada beberapa kemungkinan:

    1. Coz manusia tak pernah puas, dah dpt yg lawa nak yg lagi lawa
    2. Cantik tak semestinyer memberi bahagia, mungkin pemalas ke dapur, asyik membebel dgns suami, tak baik dgn family dan macam2 lagi lah
    3. dah tak sherashi bershama

    tu jer

counter statistics