Thursday , September 29 2016
Home / Gossip Panas / Jalani Sidek bercinta dengan wanita, rakan kongsi niaga? (4 gambar)

Jalani Sidek bercinta dengan wanita, rakan kongsi niaga? (4 gambar)

Gosip hangat terus ke akhbar Berita Minggu hari ini! Semalam, Raja Azmi dan suaminya, Jalani Sidek telah menafikan bahawa mereka akan bercerai kerana berlaku keretakan rumahtangga mereka akibat orang ketiga.

Pada hari ini, seorang ahli perniagaan wanita bernama Zaleha Mohd Khalid telah berani tampil membuat pengakuan hubungannya dengan suami Raja Azmi dengan mendakwa mereka sudah bercinta lebih setahun lalu.

Khabar angin ini mula timbul apabila Jalani dilihat sering bersama seorang wanita lain ke mana saja, malah mereka dilihat pulang bersama di lapangan terbang KLIA dari luar negara baru-baru ini.

Namun menurut wanita itu, hubungan mereka rapat dan serius. Selain rakan kongsi, Jalani merupakan penasihat syarikatnya untuk mengendali projek kerajaan. Hubungan mereka juga diketahui oleh Raja Azmi sendiri, tetapi Raja Azmi tidak pernah menghalang hubungan mereka kerana kedua-duanya menganggap seperti adik beradik. Lagi gambar after the jump.

Sumber dipetik: BiPOP Berita Minggu

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

21 comments

  1. wowwww…mereka ada 'open relationship'…

  2. Komen saya, perempuan ni lagi chantek dan lagi berilmu & look intelligence dari Raja Azmi. Too bad, Raja Azmi…ni hadiah tahun baru anda πŸ™‚ Peaceeee no tarik2 rambut ye…

  3. mungkin sebab tu la raja azmi cari pucuk muda coz jalani ada gf baru…aku lbh rasa ra terpaksa mengalah coz dia org dah tak de duit…gf baru jalani yg support n jamin dia kuar dr lokap dl…jd ada give n take la nie…tak pe la janji dia org rasa bahagia gan jalan mcm nie trskan lar…tak kaco umah tangga aku sudah…huk3x

  4. raja azmi, sabo ye.klu setuju brmadu ko dpt payong emas nti.peace.

  5. da mcm nenek ak tgk perempuan ni…but still nak mgatal lg n bangga mnerangkn btapa serius nye hubungan mrk…hahahahahaha….dunia..oh…dunia….!!

  6. aku suka anak dari dia yang pakai jaket putih tu..cun jugak..i looooikeeeee

  7. i like..so gebu…:-)

  8. abang jack awak dah ada cucu kalau boleh janganlah terperangkap dalam dunia cinta nanti kena tangkap basah camna?

  9. tu laaa bila dok adik angkat abg angkat,kakak angkat adik angkat..last2 masing2 terangkat…donia2..mcm2 hal laa

  10. Alah,tu kan rakan orgy baru dia…depa ni sume geng g.s.t.k (gila seks terlalu kuat)

  11. panduan duit poket

    dah boleh kawin ni.. cian RA.. psst jaket putih tuh anak zaleha ke.? cute gak πŸ™‚

  12. Zaman sekarang wanita open minded dah! Leh accept poligami..yg kampung2 je masih tamak nak makan sendiri..SHARING IS LOVING kan atau BERDUA LEBIH BAIK. Dah azali lelaki cepat bosan..dah pasti Abg Jack pun sama..ko tgklah si Raja Azmi ni dari dulu sampai sekarang selekeh je..meroyan sana meroyan sini..tak de sifat wanita langsung! INGAT..org lelaki ni suka wanita yg lemah lembut dan pandai tukar gaya..so tak lah bosan. Ni bertahun2 pun sama je muka dan gaya..tak pandai kena bermadu atau kena tinggal lah..yg best women win!

    • wordless..
      tak kira perempuan tu dara atau single mother.. muda atau berusia.. janji sikap dan layanan bagus, on je kut..
      macam tu ke?

  13. SATU!
    BANNNYAAAAK….
    DUA.
    SEDIKIT.. SEDIKIT..
    TIGA…
    JARANG JARANG..
    EMPAT..
    KADANG KADANG!

    πŸ™‚

    HERMES KONON…
    HERMES IMI ADALAH..

  14. pelik..

  15. aku tak kisah psl org nak bcnta ngan siape,xnak sebok, tahu pe yang aku buat, dah,,,,,,

  16. to jailani……tak perlu membohong, gambar2 tu dah mengesahkan ‘keakraban’ anda dgn perempuan tersebut. mungkin anda dah pun bernikah. kalau belum bernikah apa anda x fikir pasal dosa? apa anda tak fikir perasaan kak azmi? apa alasan anda untuk menduakan kak mi? dasar lelaki tak pernah bersyukur apa yg allah berikan, asyik nak burukkan isteri, silap sikit nak kahwin lain atau buat affair, entah2 kak mi pun makan hati dgn you jailani tapi as a wife kak mi masih dgn you, kalau ya pun kak mi salah you as a husband kena muhasabah diri sbb tugas suami adalah mendidik isteri bukan buang isteri yg you dah salah didik! DAN DAH MEMANG DASAR JANDA ASYIK NAK KAN SUAMI ORG! JANDA X PERNAH FIKIR APA ISTERI RASA, YG DIA TAU NAK LEPASKAN NAFSU SENDIRI JE SBB TU LA ORG ASYIK PANDANG SERONG PADA MAK JANDA! AND JAILANI JGN KATA LELAKI ADA 4 KUOTA, PERGI BELAJAR DULU KNP RASULULLAH KAHWIN 4! BAB2 KAHWIN CPT JE KATA IKUT SUNNAH, HAL2 LAIN YG LEBIH SIGNIFIKAN KNP X NAK IKUT???? JAILANI…..SAYA BKN NAK MENYIBUK HAL ORG TAPI SAYA MOHON YOU MUHASABAH DIRI SEHABIS2NYA, FIKIR SEMASAK2NYA & FIKIR SEDALAMNYA DGN EMOSI YG TENANG DAN TANPA PENGARUH ZALEHA MAHUPUN KAK MI SENDIRI.

  17. action speak louder than words !

  18. gambar menerangkan segalanye..;)

  19. terbaru.!! naik satu flight ngn Jailani ke Bangkok..tp x nmpk ngn sapa..tp masa kat airport masa tgh tggu transport..kami sama2 menunggu di tempat yg sama..dan rupanya jalani ke bangkok bertemankan seorang yg berstatus Datin lagi…(siap ada full name terpampang terang2 sebut nma datin ******* bt *****) rambut karat hisap rokok lagik..hahahahah wat per gi bangkok berdua tu???jengjengjeng

counter statistics