Sunday , September 25 2016
Home / Gossip Panas / Janggut Datuk K

Janggut Datuk K

siti-nurhaliza

Wow, Datuk K sudah mula menyimpang janggut. Tapi Datuk Siti tak kesah, alangkan misainya mampu buatku geli, inikan pula janggutnya. Makin geli-geli la.. Hihihihihih! Sorry hari ni penulis mereng sikit. Gambar ini diambil di Melaka di majlis Istihadat Penganugerahan Darjah, Tauliah, Bintang dan Pingat Kebesaran Negeri Melaka sempena hari jadi ke-71 Yang Dipertua Negeri, Tun Mohd Khalil Yaakob di Dewan Seri Negeri Ayer Keroh.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

2-suhaimi-saad-meroyan-lagi-mediamalaya

Gosip Suhaimi Saad share artikel mengenai poligami dan tuduh perbuatan fake akaun

Suhaimi Saad datang lagi dengan kontroversi terbaru apabila dikatakan berkongsi satu pautan berkaitan poligami di ...

11 comments

  1. wah… misai, janggut, lepas ni jambang ar plak… itu yg kita nampak, rerambut lain yg ct je nampak lg ar goli2 gitu… hoho… TAHNIAH dato K atas anugerah dari Yang Di Pertua Negeri Melaka.

  2. dah macam ustaz la….
    lepas ni suruh isteri pakai tudung betul2 ya

  3. haha..btl tu..soh siti berubah pki tdung plak..jgn nk pki selendang je koje nye..mcm xpki je

  4. pasni soh siti pki tudung btl2 plak ok..

  5. pastu didik ank2 n ex istri ko btl2 gak
    dr clubing ke mesejid
    dr air kencing ke air zam2
    dr lagu syaitan ke zikrullah

  6. alala…ct tak remas ke…kalau dpt moning kiss pagi2..kalau aku geli sakit kena cucuk misai kat kulit muka..eh sakit oiiii …

  7. harap2 berjanggut kerana sunnah Nabi bkn sbb 'linkin park' sudah le hehehe…
    pasni elok aa CT menutup aurat, alang2 Datuk K dah nmpk ala2 ustaz tuh heheheh…
    tp aku x suke aaa, misai ke jambang ke… aku suke muke hubby aku clean je 😀

  8. psl janggut pn nk cite ke ;p

counter statistics