Sunday , December 11 2016
Home / Dunia Artis / Jasmine Soraya kini pengacara Auto

Jasmine Soraya kini pengacara Auto

Teruk juga Jasmine Soraya atau nama penuhnya Sharifah Jasmine Soraya Syed A. Jalil Jamalulail, 22 tahun apabila gambar die maboks dan kiss perempuan di dalam kelab malam tahun lepas. Reputasinya terus merundum walaupun die ni merupakan peserta Gadis Melayu Musim ke-2. Tahun ni jelas berbeza bile TV3 ambil dia sebagai host untuk program baru, Auto. Program ni dikatekan mengenai permotoran uols.

Jasmine berjanji yang die akan jage tingkah lakunya, taknak dah maboks-maboks or kiss a girl dalam club lagi. Hehe we wait and see hoccay! Dunia permotoran ni bukan sekadar motor mat-mat rempit saje, abam-abam superbike menanti Jasmine di kelab malam jugak nanti. Hahaha!

Lagi gambar Jasmin Soraya di bawah.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Majlis Pernikahan AG Coco dan Zuliana Eusoff (4 Gambar)

AG Coco, seorang gitaris kumpulan Indie popular Hujan atau nama penuhnya Mohd Hezry Mohd Hafidz ...

10 comments

  1. kan kalau jadi pe…cur lagi bagus…tv3 pun x der otak… ambillah orang yg berdisiplin bukan ambil orang yg x berdisiplin…rosak…semua hos tv3 ada macam2 kes sosial… rosak..

  2. prangai mcm jamban nk jd pengacara? ceh..bengong!!dhla sosial!!

  3. kenapa la.. dia pkai cm 2 bla ada dlm club..?? anak melayu ker anak mat salih..?? kalau anak melayu pkai la sopan2 sikit mcm heliza helmi 2 dah tentu dah cantik.. nie pakai cm minah saleh nie.. x rsa malu ker..?? awak 2 orang islam.. tapi berpakaian x mam org islam.. x tkut dosa ker..?? x tkut neraka ker..bla pkai cm 2..?? bila ckap rasa kita yang bersalah sebab ggu hal owang bila x ckp serba salah plak.. mkn + dosa ada la.. kalau dah bertaubat bagus laa. harap cepat berubah.. ingat dunia sudah di penghujung.. tkot2 la kn.. ermm okey la ckup la koment takat nie..

    -emmy iracle-

  4. bleh cy ke da berubah? sbb masuk tb ckp berubah..pdhl dh mmg dr dlu SOSIAL!!

  5. tv3 mmg ske amik yg kontroversi punye org…tv3 pon mcm da rosak akhlak je…dah la wat iklan raya kontroversi…juara lagu kontroversi…tak paham aku…

  6. tb3 tu giler duit..nk untung..halal haram sume tolak tepi..tb3 bodoh!!

  7. Media Prima ni sometimes mmg tak fikir sensitiviti rakyat malaysia. Mereka patut peka tentang budaya yang dibawa ikon television. Rakyat sekarang bukan mcm dulu. Nak tahu tentang sesuatu : http://WWW.GOOGLE.COM. Keluar semua tentang sipolan yang dicari. Rakyat sekarang ni peka tentang perkembangan hiburan tanah air. Ditambah pula dengan kebanjiran blog2 hiburan sekarang. Jangan ingat nak buat ape kat CLUB tu org tak kesah sbb tak semua yang pergi CLUB tu nak berhibur, tp sekadar datang nak skodeng perangai artis/ikon/selebriti/hos malaysia zaman sekarang ni. Renung2kan dan selamat beramal.

  8. Sharifah Jasmine Soraya Syed A. Jalil Jamalulail? betul ker keturunan Jamalullail ni? Ahli bait… Di mana la silapnya hingga ahli bait boleh buat mcm ni.. Bawa2 la bertaubat.. Semoga Allah memberi hidayah dan mengubah apa yang terlarang.. Hanya Allah dapat memelihara keturunan rasullullah saw.

    Sedih.. bila tak kenal keturunan semua langgar.. Selamatkan lah anak ini Ya Allah!!..

  9. aku pun wanita juga

    Selain dia ni ramai lagi pompuan malaysia ni yg tak tau malu. Pompuan kalau dah suka mendedah sana sini tarafnya bawah dari kambing dan lembu lagi. ada akal tapi badan tayang juga. Jgn terkejut kalau puak2 liberal pompuan memerintah nanti, diorang bagi hak bertelanjang ke hulu ke hilir bagi pompuan!

    Pada menteri2 yg dok puji pomnpuan ramai kat U, sila tarik balik pujian anda. Ramai yg x layak masuk U kalau sekadar ada akademik yg baik saja. Pakaian silap boleh nampak puting, lurah ponggong dan bentuk anu. Lurah tetek jgn cite le. Ini le jenis2 yg ramai jadi pengacara, peserta gadis melayu dan sebagainya. Korang pegi kampung orang asli tengok, anak2 dara diorang pun lagi pandai tutup badan dari awek2 melayu, amoi dan minachi.

    prtffhhhhhhhh

counter statistics