Tuesday , September 27 2016
Home / Gossip Panas / Jehan Miskin peluk Almy Nadia

Jehan Miskin peluk Almy Nadia




Kalau last year, Jehan Miskin bergambar memeluk Intan Ladyana. Tahun ni pula, Jehan Miskin bergambar memeluk Almy Nadia. Sorri uols tak berupdate, no story-lah. Gambar ni pun lepas kami selongkar gambar-gambar arkib simpanan kami. Paling hangat pun cuma isu Datuk AC Mizal buat report polis atas web-web yang “fitnah”-nye. About that no comment-lah, karang tak pasal dengan kami sekali jadi saksi nanti. Hihi! Antara berita dan gosip yang menarik beberapa hari ni.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

5 comments

  1. tu tgn sapa plak kat bahu jehan miskin tuh?

  2. ketiak kurap..wakkaka

  3. mediamalaya ske wt propa…padahal dye mek gmbar ramai2…lek je sudeyh…

counter statistics