Sunday , December 11 2016
Home / Gossip Panas / Jehan Miskin peluk Almy Nadia

Jehan Miskin peluk Almy Nadia




Kalau last year, Jehan Miskin bergambar memeluk Intan Ladyana. Tahun ni pula, Jehan Miskin bergambar memeluk Almy Nadia. Sorri uols tak berupdate, no story-lah. Gambar ni pun lepas kami selongkar gambar-gambar arkib simpanan kami. Paling hangat pun cuma isu Datuk AC Mizal buat report polis atas web-web yang “fitnah”-nye. About that no comment-lah, karang tak pasal dengan kami sekali jadi saksi nanti. Hihi! Antara berita dan gosip yang menarik beberapa hari ni.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

5 comments

  1. tu tgn sapa plak kat bahu jehan miskin tuh?

  2. ketiak kurap..wakkaka

  3. mediamalaya ske wt propa…padahal dye mek gmbar ramai2…lek je sudeyh…

counter statistics