Friday , September 30 2016
Home / Gossip Panas / Jejaka ketiak basah, Jehan Miskin

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

41 comments

  1. tiak mesti busuk…
    bwekkkk…….
    nak muntah jugak..

  2. 'sehat'nyee dia… alahai takan le x prasan… jgn le dia ni ade 'penyakit' tu,, badan peluh melampau…cian gak ke org2 yg ade penyakit ni… MM, pasni klu nk tgk gambo tu make sure perut tu full aaa…cian tu muntah hijau, perut kosong berasid beb… peh!! nk jadi nutritionist aaa plop aku hehhe

  3. ptt ar jue lariiiiii…kui3

  4. oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  5. kalau pewot full nanti muntah nasi pulak.. hahaha :S

  6. jehan miskin taik ketiak… aku rase jehan mcm ayu oiam jer…. huhuhu

  7. Tp kan,,,org lelaki nmpk maskulin klu kuat berpeluh… tp aku x suke aaa…nasib baik aaa hubby x kuat bepeluh cam Jehan ni..

  8. ayu.. tiak itam..

    jehan tiak basah…

    bagus lah 2..

    anak name..

    tiamsah bin jehan..

    hihihihihi

    jngn marah….

    aawawawaw

    muntah darah..!!

  9. huhuhu..ni iklan deodorant ke ape??haha

  10. oo..ni penyakit rupenye??penyakit ketiak berair ek??haha

  11. aku rase peminat ayu oiam n jehan ni… bagi la depa hadiah deadorant yg bermutu kit…..
    x la nampak ketiak basah… n hitam…. ( ayu taik ketiak jehan pun same )

  12. peminat _majalah

    aku macam pernah tengok ajer gambar jehan berpeluh tu……ko memang suka scan dari majalah yer? Senang nyer kerja ko ek….Well……

    • kalau aku scan pun, ko sakit hati kenape? jgn busuk hati sangat wahai beruk

      • hahahahah….kang dah kena… rilek aa brader, yalor ko bese bace majalh hiburan…klu org cam aku ni, nk beli mmg maleh aaa…klu g salon tu, belek2 je… kire ok aaa ade lam blog ni, leh gak lepas tensen keje ngadap nombor2 wak keje…. keje keje keje keje… need rest gak…

        • tu la peminat_majalah ni org yang same.. die ade blog.. tak dpt curi sbb ade watermark, die kutuk pulak.. kalau aku tak letak watermark nanti die curi.. hahaha

  13. hahahah..die ni x reti nk pakai deodoren ke ape? ke xmampu..mesti busuk dh basah tu..ee yeeek..hrp muke je macho..ampeh je

  14. cm gambar tampal je..cer tgk tang rmbut die…. 😉

    • isk tak tampal la.. gambar betul ni.. tak tipu taw =/

      • peminat _majalah

        aa, memanglah tak tipu! sebab scan dari majalah Media Hiburan..hahaha….kerja senang jer, kena saman baru tau..

        • ala kalau dari majalah media hiburan pun ape salahnye.. ko ade royalty ke dalam majalah tu? kalau aku tak letak watermark, orang macam kau ni suke curi gambar pastu pos kat blog sendiri then letak pulak watermark sendiri, lagi la tak tau malu.. wakaka.. media hiburan tak bising nak saman ko pulak bising.. sah busuk ati..

  15. aah lain la rmbut..ko sj je nk cri publisiti ek mediamalaya..ceh..terok toi pangei ko..aibkan org je koje nye

  16. tak baik kutuk orang

  17. tak baik buka aib orang.tambah2 sesama islam.die pon tak mahu ketiak berair…

    • hmmm….aib ke? tatau aa sbb cam aku kate tadi ade sesetengah berpendapat (aweks lah) org lelaki yg kuat berpeluh ni terserlah maskulin dia…. kire macho aaa… seksi lai. kang bese2 lam majalah (barat aaa) sanggup sembur2 badan utk foto shoot (yg xpakai baju) utk menyerlahkan lagi keseksian…

      • ko ni ape la..aib dgn terserah maskulin tu pn xtau beze ke? ke ko gatei nk laki mcm tu kan? hahaha

        • eeiii sori aaa…aku x minat aaa lelaki kuat berpeluh, hubby aku blk keje pun aku memanjang perambat ye suh g mandi lu…
          just motivate je org2 yg kat kuar sana tu yg bermslh, at least diorg x rasa tersisih… psl aku penah tgk lam Majalah Tiga psl org kuat berpeluh ni, smpi low diorg punye self esteem. at least guna aa anjakan paradigma in case xble berubat…

  18. tak baiklah uols nih..jgnlah dikutuk kelak bertambah dosa uols..

  19. ek eleh mamat ni…duit byk2 x kan la x leh labur tuk benda2 camni ckit..
    penampilan tu jg la..muka dh ensem dh..

  20. Another interesting article from your blog 🙂 When will it stop….hopefully never

  21. la… ketiak basah pun nak muntah2 hijau…kira ok le ketiak basah kira org sehat walafiat…ni yg kentut busuk x korang heran plak…apa punya org la…dah allah bg kelebihan dia macam tu..apa korang plak yg susah2 hati..ate mengkome semua perfect sngat ke sampi dok menghina kejadian allah…..kalau bercakap ingat yg ada diatas..jgn dok tunduk je kebawah….

  22. aku tgk pix ni mcm super imp0se jew

  23. macho nye wak….sye minat lah ngn awak…npe awk kuat b'peluh eik…..

  24. duk sebok jge tepi ketiak org..ketiak sendiri terlupe nk jge..dah naik kuning da tu..

counter statistics