Wednesday , December 7 2016
Home / Dunia Artis / Jezamine Lim, kekasih Harith Iskandar?

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

11 comments

  1. pompuan prangai mcm ni xyah la..mcm pelacur jer! xde maruah!!

  2. hmm kabonye dah tunang dah…
    rilek aa bro, mana le tahu kot2 pasni dia brubah, no more seksi2 or posing daring slps bergelar isteri… hopefully aaaa just doakan yg baik2 je..
    klu Jacinta Lee (model/pelakon/miss m'sia/penah wak havoc zaman dolu2 sbb posing lam mjlh playboy) ble berubah lepas convert muslim and kawen ngan org melayu, mana le tahu kot2 awek ni ble berubah….

  3. ko ni menyibok sgt lah ewiezz, aku meluat tgk ko komen macam bagos sgt, dari ko myibok mengumpat ko jaga hal keluarga ko sudah lah, tgok muka ko pun dah meluat

    • hahahah..ewizz dh kene saun..tu la bajet bagos la ewizz ni..

      • ni kan blog hiburan, dah jadi cam blog ‘aku’ je sbb asyik2 aku je yg kena saun, bkn artis yg berkenaan. kokye klu wase aku ni wak mende x elok smpi ade yg msk spital, clash ngan bf atau cerai berai, ade yg msk penjara, ade yg msk spital bahagia etc, report abuse aaa kat admin, suh blog ni block nick aku atau komen2 aku msk spam… tak gtu pak mail?

  4. ish ish ish ish…. kang komen jahat2 kang kena balasan ke diri sendri plak sok luse sbb suke2 ati kutuk org huhuhu

  5. ewiezz ni memg bajet bagos pon…dh lame aku prasan..mengada2 lak dia…xyah letak pic laa ewiez..nyampah aku tgk ko..

  6. dengar ceta dia tu gay

  7. rilek je ewizz..i taw u mmg ikuti byk blog hiburan..mne2 pegi nmpk u..dulikkan sabut2 tggelam timbul nih..

counter statistics