Thursday , May 24 2018
Home / Lawak Jenaka / Jika internet dah invented sejak dolu-dolu (8 gambar)

Jika internet dah invented sejak dolu-dolu (8 gambar)

Walaupun internet sudah mula wujud pada tahun 1960, tapi ketika itu hanyalah rangkaian antara terminal ke mainframe komputer dan teknologi World Wide Web hanya bermula secara drastik sekitar pertengahan 90-an. Tapi bayangkan kalau dari zaman tok nek kite dah ade Facebook, Twitter and what so ever, mesti ia lebih kurang macam interface ni kan? Haha zaman hippie yaww! Lagi gambar after le jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Caption Jep Sepahtu di Instagram sangat #win (1 Gambar)

Jep Sepahtu semenjak ada anak sendiri ni makin kelakar lah pulak. Tergelak2 baca caption gambar ...

8 comments

  1. takleh blah red tube..lol

  2. apa pon tak bley laaa..

  3. mesti da lame org2 lame lebh advance dr kite looo..

    mungkin tak de facebook da skunk..

    yang ade pon mungkin nosebook..

    hahaaa..

  4. mmg geliga jer otak org yg men'create ni… hebat tu ada redtube.. tak boleh blah dowwww

  5. jibai. redtube pun ada? bwahahahahahahahha

  6. hahah,klau la dlu2 da ade kn?

  7. dlu2 pon dah canggih..redtube..hehe

  8. lollololololoo

counter statistics