Monday , December 5 2016
Home / Lawak Jenaka / Jika internet dah invented sejak dolu-dolu (8 gambar)

Jika internet dah invented sejak dolu-dolu (8 gambar)

Walaupun internet sudah mula wujud pada tahun 1960, tapi ketika itu hanyalah rangkaian antara terminal ke mainframe komputer dan teknologi World Wide Web hanya bermula secara drastik sekitar pertengahan 90-an. Tapi bayangkan kalau dari zaman tok nek kite dah ade Facebook, Twitter and what so ever, mesti ia lebih kurang macam interface ni kan? Haha zaman hippie yaww! Lagi gambar after le jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

1-Artis-Sama-Tapi-MEDIAMALAYA

Super Lawak: Artis Sama Tapi Tak Serupa (7 Gambar)

Macam-macam idea peminat Malaysia ni apabila mencari pelanduk dua serupa artis kesayangan mereka. Tapi macam ...

8 comments

  1. takleh blah red tube..lol

  2. apa pon tak bley laaa..

  3. mesti da lame org2 lame lebh advance dr kite looo..

    mungkin tak de facebook da skunk..

    yang ade pon mungkin nosebook..

    hahaaa..

  4. mmg geliga jer otak org yg men'create ni… hebat tu ada redtube.. tak boleh blah dowwww

  5. jibai. redtube pun ada? bwahahahahahahahha

  6. hahah,klau la dlu2 da ade kn?

  7. dlu2 pon dah canggih..redtube..hehe

  8. lollololololoo

counter statistics