Sunday , September 25 2016
Home / Gossip Panas / Jimmy Shanley asyik beri kenyataan rumahtangga, kami mulai rimas

Jimmy Shanley asyik beri kenyataan rumahtangga, kami mulai rimas

Hari ni dalam newspaper, Jimmy Shanley keluarkan kenyataan lagi. Kalau sekali dua, kami boleh terima untuk membaca. Tapi kalau dah banyak kali macam ni, macam ade rase tak kenalah. Kenapa wartawan asyik interview die jek? Ape wartawan ni balaci Jimmy Shanley ke asyik dengar kenyataan dari dia yang semacam berat sebelah? Bile pula kami nak dengar kenyataan lagi sebelah pihak?

Asyik-asyik bermodalkan “Ingin jadi bapa bahagia“, “sanggup berkorban apa saje demi isteri & anak” dan macam-macam lagi kenyataan die. Kalau nak bahagia, takdenye kes lari-lari ni wei! Atoyai punnn!

Woi wartawan ape kate uols terjah pulak family belah isteri die. Baru ngam ngam choi la dengar dari mulot kedua belah pihak. Engkorang asyik nak menangkan Jimmy ajek. Sorri la teremosi pulak pagi-pagi ni.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

04-fizie-hot-fm-mangsa-bogel-mediamalaya

Mangsa penyebaran gambar bogel seterusnya, Fizie Hot FM? (5 Gambar)

Bulan ni macam bulan viral gambar bogel artis pula. Selepas cerita gambar bogel Idris Khan ...

15 comments

  1. dah wrtwn tnya so jimmy jwb lah sblh wife dia mgkin x de krjsama ape lah( apa pun x boleh!!!!!!)

  2. Biar la…rumahtangga dia…xyah nk sbok2…hny mrk je tau ape yg blaku..dr kte sbuk mcari ksilapan org…bek kte perbaiki dri kte sndiri…itu lbey baik…. peacee…

  3. nak wat cemana kalau dah org yg asyik tanya dan mengata pd jimmy……semua serba x kena!

  4. korang yg x pernah nikah dengan wanita kaya tidak akan lalui kekejian mereka dan kezaliman mereka … aku mempunyai abg yg amat menyedihkan sejarah hidupnya setelah beristerikan wanita kaya . yg mana dihambanya kita dan diherdik

  5. nie kerje wrtawan …. ade je yg tya …. cube ko jadi artis msti rmi wrtawan tya bnda yg sae ulang2

    • tul gak tu… tambah lagi kalo wartawan praktikal. tny soalan yg sama je. ibarat cam student ipt balik kg. mesti tny bila balik ke kg?? pastu mesti tny bila nk balik sana?? hahaha… lain la kalo wartawan senior cam Zubir tu. xpayah tny artis pon dia dh bleh buat story.

  6. jimy bg statement slh, tak bagi karang wartawan jugak y kejar..

    dah tu confius, kua cite y bukan2.. Adil ke ???!!

    ape pon tak bley arr !!

  7. TAK PAYAH SALAHKAN SESIAPA…KALAU DH NAMANYA SOSIAL…TETAP SOSIAL..ADA BUKTI GAMBAR2 D INTERNET..PEMINAT BUKANNYA BODOH.PEMINAT BOLEH MENILAI SEJAUH MANAPUN KENYATAAN YG DILEMPARKAN PADA JIMMY…SABAR JIMMY YG BENAR TETAP BENAR..BIARLAH MASA MENENTUKANNYA.

  8. malang doh dpt suami senget cam jimmy. mmg giler glamer habis. artis lain pun ramai gak yg ada masalah rumah tangga. tapi jimmy nye kes paling teruk. sbb dia tak reti nak tutup mulut. asyik komen & cerita pasal keburukan isteri jer memanjang. nora danish punya kes pun x ler selondeh jimmy. seteruk2 kes abby pun..aku rasa jimmy nye lagi teruk. bila lah nak blaja dari dato siti …kalau awal2 sebut "no Comment" takde de kitorg syok ngumpat n memfitnah ko…senget nyer jimmy.

  9. Dah agak daah… lelaki ni memang penipu, nampak belang dia dr awal lagi. Memang bertopengkan syaitan. Buat aniaya kat orang. Kepada keluarga isterinya, byk2 bersabar.

  10. tu tandanya die sygkn umh tangga die..die nk sume tau yg die tu masih syg kn isteri die..watpe nk malu..die sanggup buang ego die sbgai lelaki dgn mngatakan yg die sgt sygkn family die terang2..mybe niat die utk isteri die tau..pepon doakn lah yg terbaik utk dorang..

counter statistics