Thursday , December 8 2016
Home / Dunia Artis / Johan Raja Lawak dan Ozlyn Waty (2 Gambar)

Johan Raja Lawak dan Ozlyn Waty (2 Gambar)

Dah lame kami tak post pasal pasangan ni kan? Last yang kami ingat, post tahun 2009 sewaktu Ozlyn Wati mengandung anak pertama hasil perkahwinannya dengan Johan. Macam-macam jugaklah kontroversi time tu kan, yang tak puas hati mereka sangat mesra di pentas lah, yang berpeluk sakan sebelum kahwin lah, yang gosip pernah berkahwin dengan Farid Kamil lah. Ape pun, ni gambar terkini pasangan Johan dan Ozlyn Wati. Tiga tahun lepas, Johan kurus kerempeng macam cekudut! Sekarang ni gemok gedempol. Lagi gambar selepas ini.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

11 comments

  1. begitu la awan nano nano nanoooooooooo nanooooooooooooooooo

  2. ape fashion tu?mcm red indian je

  3. Muka hamper padan la

  4. muka wife macam ac mizal je huhu…

  5. Belum kawin dah peluk

  6. Dulu cekudut, la cekodok…Jangan marah no JRL. Melawak ja!

  7. Macam jantan je.

  8. Hi! I adore your articles! theyre so interesting!

  9. i need to meet himm and zizan :))

counter statistics