Friday , September 30 2016
Home / Gossip Panas / Julfekar vs. Farahwahida

Julfekar vs. Farahwahida

j-fa-fak

Boleh kata setiap bulan ada kisah mereka ini. Buat pengetahun J dan Fa (— nama manja mereka berdua),  I don’t give a shit!  Seorang macam orang asli, seorang lagi macam badak sumbu. Ada video ke takde video 3gp kau berdua beromen, ada aku kisah? Mak tak kisah nyah! coz I don’t give a shit! Siapalah nak tengok video 3gp badak sumbu beromen dengan orang Asli, tak ada seleralah! Geram betul lah, macam aku beli newspaper ni nak baca kisah korang berdua je ke?

News hari ini mengatakan Julfekar hendak saman Farawahida pulak. Hey you! I don’t give a shit! Kisah korang aku baca sebelah mata je tandanya aku tidak berminat. Jadi kau tak perlu rasa malu lah coz majoriti orang bukan ambil port pun kisah kau orang berdua coz korang berdua public figure yang tak berapa nak popular dikalangan rakyat biasa la geng!

So.. kau, Julfekar. Buat lagi press conf buat apa. Lagi memburukkan keadaan lah! Kisah Farawahida tuduh kau sebar video lucah tu pun aku tak teringat langsung sampaikan aku baca news hari ini. Wadahel men? Dulu masa bercinta dok romen hotel sana, dok romen hotel sini. Sekarang dok saman sane, dok saman sini pulak. Boring dow!

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

26 comments

  1. emmm….kot ye pon jgn la samekan muke die mcm org asli….buruk sgt ke org asli tu…manusia gak..bg la perumpamaan gan bende lain..tenuk ke..cipan ke….kalo ko org asli ape perasaan ko?tp aku bukan la….

  2. ASLI ASLI PUN JANJI POKET PENUH HEHEHE

  3. aku pun weird ngan kisah diorg ni… cam saje je nk publisiti murah sbb xde mende pun berlaku even wujud ke video kononnye diorg ehem2… si ABC nk saman XYZ pastu si XYZ nk saman blk ABC tp for what? nothing! Otherwise satu Malaya dah tersebar video tuh.. lain aa cite. Ke ade sesapa yg penah tgk.. hehhe klu ade jgn le, bulan2 pose nih…. last but not least hari ni Nuzul Quran, so bykkan bace Quran… ( aku kena keje waaaa!!!!!!!!!!! )

  4. bace quran pun masih tercegat kat sini gak..
    wawawawaw
    cakp x serupe bikin..
    ;P

    • aiyoo.. ko sound aku ke? terasa pedasnye… huhuhu. Apa leh wak, klu dok kat opis ni, org len cuti, kompeni aku je keje waaa!!!!!! klu kat umah insyaallah… leh double2 bace drpd biasa…

  5. BANGANG betul penulis ni. Buat penulis jangan samakan orang yang tak otak ni dengan orang asli. Orang asli lebih baik perangainya walaupun duduk dipendalaman dan orang asli lebih tahu menghargai dan menghormati orang lain.So…. Jangan tulis sebarangan. INGAT orang melayu je ke yang baca blog ni. buat oniemusha thanks sebab memahami perasaan kaum lain ini baru dikatakan 1 MALAYSIA. Buat penulis tu tak perlulah bersifat perkauman, Ingat orang asli tu teruk sangat ke sampai nak beromen dengan badak sumbu, tak kenal orang dengan binatang.Tak de otak punya orang, lain kali belajar pendidikan moral dulu. BODOH BETUL TULIS ARTIKAL TAK GUNA OTAK,OTAK LETAK KAT PUNGUNG KE????. 

  6. sabar – sabar…..kurang lak pahala puasa nanti…

  7. yg penulis ni nk emo nape..?
    heran tul aku. dah tau bengang wtpe la tulis entri ni..
    1 thing psl dorg ni, adeh..tah la xphm aku. msg2 xnk kalah. saman sana sini..kwin jela dorg ni abis cite hahaha

  8. jaga skit bahasa tu..
    bahasa itu menunjukkan bangsa. knp nk hina kaum lain? buruk sgt ke org asli ni? msh byk lg perumpamaan y boleh digunakan, knp nk gunakan jugak org asli. tlg la respect skit prsn kaum lain. apa ingat org asli ni hodoh sgt ke, buruk sgt ke. tlg la cermin muka tu skit sblm nk kata org. apa guna muka cantik tp hati buruk. lu pk la sendiri…

  9. sabar…..

    zack

  10. Jangan jadikan ARTISTE….hidup mereka tak ada arah tujuan….

    ARTIST sepatutnya ditujukan kepada pelukis, penyair atau
    pencipta….

    Bahasa Malaysia ejanya sama saja ARTIS…

    Mengikut Oxford Dictionary:
    ARTIST a person who produces art, especially paintings or drawings
    ARTISTE a person whose job is to perform, for example a singer or a dancer:

  11. Jangan jadikan ARTISTE sebagai idola…hidup mereka tiada arah…

  12. wat everrrrrr………….

  13. ceh….sama ja diorg ni x buli caya……saitan vs saitana

  14. harap mereka dapat berdamai satu hari nanti….

    zack

  15. HAHAHAH..BESE LA MEDIAMALAYA TU MMG MCM TU..SUKE AIBKAN ORG

  16. Sudah sudahlah tu…jangan lah nak membuka aib masing masing…no one is perfest…bawak lah berbincang…

  17. si julfekar nie kalO 2 kali pandang cam SHREK la..
    bayangkan muke dier hijau..
    wakaka..
    lawak2!!
    cian farawaheda mayb rabun time cOuple!!
    patut la pakai lense ;D

  18. Terima kasih atas informasi ini. Harap boleh banyakkan lagi info-info macam ini pada masa hadapan.

counter statistics