Sunday , December 4 2016
Home / Gossip Panas / Juliana Evans berseronok dengan mat salleh di US? (3 gambar)

Juliana Evans berseronok dengan mat salleh di US? (3 gambar)

Heboh di ruangan forum gosip tempatan apabila beberapa keping gambar Jue Evans bersama seorang jejaka mat salleh sedang berseronok di Amerika tersebar. Juliana Evans atau lebih dikenali sebagai Jue Evans sedang menyambung pelajaran dalam bidang komunikasi massa di Universiti Michigan, Amerika Syarikat.

Gambar bersama seorang lelaki yang lebih dikenali sebagai Nate Miller ini tersebar beberapa hari lepas menimbulkan rasa kurang senang peminatnye di tanahair. Lagi gambar selepas ini.

Sumber dipetik: Malaysia Digest

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

14 comments

  1. SEDAP LA DPT

  2. tak heranlaa aku…muke mat salleh perangai pun mat saleh gk

  3. meleleh laa air liyo zizan

  4. xmcm mat salleh pon.. mcm benggali msia je aku tgk :p

  5. camni punye pegi belajar boleh lulus ke..

  6. ADHA KU KAY SHAH ….. ini pun nak tunjuk kwer…??????

  7. hai tu le rupe nye,menangis leh opah kat bagan datoh tengok cucu nye.

  8. tkde apa la tue..dia tak buat jenayah pun..apa kecoh sgt..kat sini pn blambak lagi bt prgai cenggini..siap pakai tudung lagi..

  9. Pakai coli ke tu?

  10. Zizan, u deserve better than this!

  11. macam gampang

  12. tk mustahil lbh dr itu balak mat saleh tu dpt…..ermmmm…

  13. dia tak layak utk zizan. zizan baik. sesuai ke dapat perempuan macam nie ?

  14. ape seh,,kalo zizan still tggu dy xtw r nk ckp pew,,ramai ag better zizan leh dpt asenye,,mmg sume owg leh berubh tp mcm niy bwk budaya mlysia ke cne,,hncur,,mustahil kalo xwt something,,kt mlysia dulu pun prnh an..hmm..artis skrg,,:(

counter statistics