Friday , September 30 2016
Home / Lawak Jenaka / Juliza Adzlizan, every day is the same pose

Juliza Adzlizan, every day is the same pose

OMG! Juliza Adzlizan walaupun sudah mencecah umur 40 tahun dah masih seksi bergetah katenye perlu mengubah gaya posenye ketika bergambar. It’s kinda… BORINGGGGGG.

* Please wait until full loading for slow internet berukband connection.

Anda rasa anda hebat mencipta gambar artis seperti ini? Hantarkan kepada kami melalui link Hubungi Kami

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

1-Artis-Sama-Tapi-MEDIAMALAYA

Super Lawak: Artis Sama Tapi Tak Serupa (7 Gambar)

Macam-macam idea peminat Malaysia ni apabila mencari pelanduk dua serupa artis kesayangan mereka. Tapi macam ...

6 comments

  1. bodo..pening kepala aku tgk

  2. dunia akhir zaman..fitnah bermaharajalela..slm 1 ramadhan!

  3. Seorang artis yang tidak ada kontrovisi terlaluan. Syabas Juliza

  4. tidak ada kontrovesi keterlaluan?hahaha…pak cik oo pak cik…yang pasal kontrovesi sex tu tak keterlaluan bagi pak cik yer….

  5. Ada tu mungkin, tetapi tidak heboh 1Malaysia.

    Janganlah klibatkan diri dalam promosi muruhan seperti tersiar di Melodi. Bila anda baik ianya akan dikenali dan diingati. perhatian saya telah selalu saya tulis di blog saya:
    http://www.walinongsari.wordpress.com http://www.walinongsari.blogspot.com http://www.facebook.walinongsari.com

    Baca dan ikhlas dalam membuat komen t

    terbaru kes Zizei Izette

  6. Muka Juliza ni ada iras Julia Perez akak JuPe artis indo yg bleh tahan dgn kontorversi pat negeri dia tu… 🙂

counter statistics