Friday , April 18 2014
Home / Dunia Artis / Juliza Adzlizan tayang lurah dendam

Juliza Adzlizan tayang lurah dendam

Artis hot mama yang hampir mencecah 50-an, Juliza Adzlizan suka tayang body di Facebook-nya. Lagi gambar tayang lurah di bawah.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

19 comments

  1. bodoh!! xde maruah!! x sedo diri da tue..x igt dose ker?!!bangang!! amik ko..hahaha..

  2. dah 50 ker dia nie??aduh ,,mcm nie pun ada ka?

  3. rilek la gatei..yg ko emo2 ni pehal

  4. rilek la gatei..ko emo ni pehal..layan sudah

  5. baik punya, msh menggairahkan…wa tangkap leleh beb!

  6. anita sarawak , rohana jalili tue sapa yg tua dari si juliza ni?..ella?

  7. wlpon da berumur 47 thn.. die still maintain cun… sbb kdg2 ade stgh2 org.. bru berusia 30-an da nmpak tua dr usia… just my opinion.. i mean no harm.. ahakss…

  8. pkai susuk gan botox per.. 2 la umor dh hampir 50th tapi mka nampk muda berseri2.. mesti punyalah pkai botox or susuk.. iksh..2 susah2..dah la pkai botox or susuk.. pastu tayang yang belah atas pula.. x tkut mati ker..?? umo dh hmpir 50th.. ajal bila2 masa jer.. x kira tua,muda,kecil,besar kalau malaikat datang mengambil nyawa pn tetap ia mangambil juga.. urm..?

  9. almost 50?? wow..

  10. Bila umur dah hampir senja, eloklah bertaubatlah kepada Allah. Siksa kubur itu benar…siksa neraka itu benar. Apakah air yang memandikan jenazah kamu boleh menghapuskan dosa kamu? Apakah kamu menunggu orang lain menutp aurat kamu dengan kain kapan serba putih? Bertaubatlah sebelum terlambat !

  11. eleh tau2 nak mengata org check2 kamu org yg slalu wat video 3gp & tayang kat filestube… siapa tau..

  12. best ni dapat ramas dia punyer

  13. perghh..sedap men tepuk2 punggung ni…

  14. body mantap…
    fuhh…

  15. geram betul aku kat dia ni,

  16. Ok la tu dari anak baru dua badan dh mcm buntir beras,juliza ni mmg mantap.

  17. Rasa mau lentok jer kat dada dia tu.Perghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh………HOT MAMA!!!!:*

counter statistics