Friday , September 30 2016
Home / Email Peminat / Junaidi Fezrul Pelakon Sumpahan Kum Kum Dengan Tunang Bercuti Di Rome (2 gambar)

Junaidi Fezrul Pelakon Sumpahan Kum Kum Dengan Tunang Bercuti Di Rome (2 gambar)

Mungkin ramai yang tidak berapa kenal dengan pelakon bernama Junaidi Fezrul. Tapi Kak Nam rasa bila semua lihat muka dia mungkin kenal kot. Ala..pelakon yang dalam daram Sumpahan kum kum. Ni Kak Nam nak citer ckit . Kak Nam bukalah facebook dia..baru Kak Nam dapat tahu yang dia dah bertunang. Nama tunang dia Fy Zulkifli. Cantik juga orangnya… Kira oklah dah bertunang,tapi yang tak sedapnya Kak Nam lihat baru tunang dah pergi honeymoon…..

Kalau pergi ramai-ramai tak apa..Kak Nam tak heboh sampai macam ni tapi berdua tu. Semua gambar yang Kak Nam lihat berdua je tak ada plak orang lain. Apa-apa pun Kak Nam nak mintak maaflah pada pelakon ni sebab buat gosip pasal dia. Jom kita tengok foto romantik dotang kat bawah… banyak lg foto mereka kat sini

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Gambar Adi Sixth Sense bersama kekasihnya

Gambar ini telah dikirim oleh Melodi CNN kepada kami. Katenye die mak share gambar adi ...

21 comments

  1. Tok Imam Kg Zombie

    Biasalah..zaman sekarang wang hantaran dah tinggi sangat. So alang2 kena keluar duit banyak, test dulu performance baik ke tak..sebab nak guna bertahun2 tu. Cam nak beli kete pun de test drive sebab kalau tak sedap dan underperformance kang, leceh lak kena tangung bertahun2 salah pilih. Saiz luar dalam penting woooiiii…masa bertunang ni lah test power serasi ke tak! Sebab tu lah wujudnye istilah putus tunang…sebab direject! Nak test kat M'sia takut ramai yg bz body, so testlah jauh sikit..tapi yg bingungnye napelah masuk facebook berbagai..kan dah kena kantoi. Pe pun all the best with your test drive, k?

  2. jaga agama islam walau dimana kite berada…

  3. sapa wanita tuh yaaa…..bini dia kerrr

  4. haha .. alang2 btunang ..lbih baek kwen truss .. ceh..

  5. entah2 dah nikah, saje ckp tunang…
    nk mati ker…! xkan mak bpk dia bagi pegi gitew2 jer…. !! (pk positip sikit)…cewah

  6. alahai, mane lah tw diorg g ramai2, cume tk upload je pic org laen, nak limit kn gambar kn dlm album fb tu, tknk bnyk2 kot, so sb tu lah upload pic diorang berdua je..aduhai…

  7. kak nam tak tahulah kalau dorang dh kahwin..tp kalau kahwin kenapa dlm fb relasionship dia "bertunang"?

  8. Nama dia Fezrul Khan Bin Junaidi la..tapi dikenali dengan nama Fezrul Khan….

  9. semoga dorang bahagia sudahlah ye..huhuhu

  10. 1) penangan facebook. kawan saya yg dah 2-3 bulan kahwin pun tak tukar2 relationship status dia ke 'married'. masih lagi 'engaged'. sbb pada dia benda tu takde kepentingan pun. tp disbbkan facebook sudah menular ke dalam fikiran semua orang, apa saja information kat facebook dianggap betul. =p

    2) kalau sudah bernikah, baguslah. kalau belum, harap kita semua tak ikutlah cara macam ni. test performance ke apa ke, depan Tuhan boleh jawab macam tu ke? dlm kubur la dulu, dgn Malaikat Munkar dan Nankir, boleh jawab camtu ke?

    3) kalo sudah bernikah, seeloknya dihebahkan la. tujuannya nak elak fitnah. tak perlu la sorok2 ke, nak privacy ke apa. orang bukan artis pun hebohkan pernikahan.

  11. kn fezrul khan name die..da tuko name apok kedpn lak? hahaha..x cun pn tunang die..

  12. OOOOIIIIIIIIII,,,,,,,,,,,,,,, masih tunang lg dah rapat2,,,,,
    ke sejuk sgat 2…………………..?
    B)

  13. ini yg kita nmpak…byk lagi artis2 msia d luar sana x pyh nk g europe kt msia pun dpt on janji line clear…tp yg beznya bila blakon drama tv alim nyaaa pijak semut pn x mati…hehehe

  14. kat oversea tak kena tangkap basah…..itu yg berdendang sayang….

  15. mcm2 lar blm nikah dah pg honeymoon…bl dah nikah nanti dah tak pegi n ml start bz shooting…biase la dunia artis skrg nie..

  16. Fezrul khan x kawan lg dgn Maria anak MD kulim (m) berhad lg ek??

  17. dorang belum nikah lagi… bulan 5 nanti baru nak nikah… pegi bercuti tu ramai2… even family pon ada join sekali… just gambar yg ada dlm fb tu berdua dgn si tunang…

counter statistics