Monday , December 5 2016
Home / Gossip Panas / Juwita Maritsa, adik Acha Septriasa bersosialan

Juwita Maritsa, adik Acha Septriasa bersosialan

Kata mereka, ini adalah adik kepada pelakon Indonesia popular yang sedang belajar di Universiti Lim Kok Wing, Acha Septriasa. Kalau di’perhatikan, kedua-dua mempunyai iras muka yang hampir sama. Nama sebenar adik kepada Acha Septriasa ialah Juwita Maritsa dan dia turut berlakon dalam filem Love Is Cinta.

adekacha2

adiknaacha

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

11 comments

  1. is it acha ryte? hmm acha have a klon kah?curious! but f that acha hmm that was really bad n unrespected artis.too social.

  2. menurut sumber, ini adalah adik kepada acha iyaitu juwaita maritsa.. boleh lihat di kapanlagi.com 🙂

  3. oh, sini sumber gambar yg saya dapat tu..
    apa2 pun, saya dah kredit ke mediamalaya.com
    🙂

  4. betul la…ni adik dia yang berlakon dalam love is cinta tu kan?

  5. x tahan siot aku tgk..hehe

  6. Jangan salahkan lelaki kalau kena rogol

  7. betul2..tgk ler..celahan hitam ja..
    biasa la indon..

  8. amboi maniz btul……..

  9. x maniz pun….

  10. Kalo pose kaya begini mah biasa aja.datang aja di club indonesia.cewek pasti ya pake pakaian kayak gini.ga ada yg heboh

  11. kate indon ni alim2 sume tgk je la sinetron kat tw 9 2 sume cite2 yg bkaitan agama… tp pndpat aq xmcm 2 pon…same jew..cpew yg ckp manis 2 mmg ad maslh…btol ckp amy 2 jgn sala kan llki lau kne rogol…from dak kulaiiiiiiiii…….
    Enter text right here!

counter statistics