Saturday , December 3 2016
Home / Gossip Panas / Kaka Slank tunjuk boxer di APM2009

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

11 comments

  1. bese la artis indon ke mesia ke sume hancur

  2. jgn ckp artis indon yg mane2 kaum kerabat diaorg dtg m'sia nie mmg jnis kaki hancur & hanjus.. jahaman pnye bangsa.. sapa stuju..

  3. Mslnye, stesen radio kite ni, DJ2 especially ERA kemain dok agung agungkan sesgt artis Indon… x paham aku. klu lam ERA tv tu x sah klu x jemput artis Indon… eeiii wak kuota aaaa. Lagu2 kite pun berkualiti gak beb…..

    • tuh la.. tak habis2 kuarkan lagu Madu Tiga by Ahmad Dhani tu.. geram tol aku.. padahal ciplak Allahyarham Tan Sri P. Ramlee tu.. gerammm..

  4. Paling best n respek bile Aznil tutup kan peha terdedah pengacara Indon masa live ari tu.. nasib baik pesen baju tu labuh kat belakang… hehheeh Aznil is no 1!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. artis – artis nie kebanyakkannya bukan cerdik pun…..sengal – sengal belaka…
    kalau ada yang pandai pun jarang popular sebab asyik belajar
    yang ada bingai – binagi belaka

  6. udah la x nsem..burok pangei..muke burok..heh

  7. tp walau buruk camne pun rope dia, Dj2 kat mesia ni suke siar lagu dia lam radio…. tp aku tatau mana satu lagu dia sbb aku x dgr radio ERA…. lagi best layan MIX… bkn x support radio melayu at least kat mix tu xde lagu indon…

counter statistics