Tuesday , September 27 2016
Home / Gossip Panas / Kami sudah putus! – Irma Hasmie

Kami sudah putus! – Irma Hasmie

Awal Oktober lepas, Irma Hasmie dikatekan berperang besar dengan Nabil Raja Lawak. Segalanye berpunca apabila Irma bersama empat rakannye telah menyerbu kondominium Nabil yang bernilai RM300 ribu di Changkat View, Jalan Dutamas, Kuala Lumpur.

Hati Irma hancur luluh ketika menyerbu Nabil di kondonya apabila mendapati ada seorang perempuan di kondo tersebut. Apa yang lebih mengecewakan ialah apabila perempuan yang bertugas sebagai pramugari tersebut hanya berkemeja-T tanpa memakai coli!

Bermula-lah perang besar apabila Irma bertanya siapa gadis tersebut, gadis tersebut sekadar membalas tidak tahu malah menyuruh Nabil menerangkan perkara itu.

Nabil yang mengatakan perempuan tersebut ialah kekasih kepada rakan karibnye, Reza namun Irma tidak dapat menerima penjelasan tersebut meminta untuk memutuskan hubungan antara mereka.

Nabil ketika dihubungi masih mengatakan hubungan mereka masih lagi pasangan kekasih. Mana satu betul ni!

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

11 comments

  1. hahahaha..bkn nk kutok.tp da mmg tau akan putus..bese la artis..dh jemu tglkan..alasan x sepahaman lg la..mcm2 la…datau ckp je nk kawen thn dpn la..tarikh xtau la..pdhl mmg xnak kawen pn..main2 jer..ceh..tu la artis..

  2. nabil culture shock da jd artis wt dose maksiat..tu la artis mesia..xde maruah sume nye!!

  3. duit dah kepok, awek sume dtg suruh garu sana sini la. mmg terbeliak la nabil dgn adiknye.lol

  4. bkn ke dy dr dulu ag mmg dh sosyial???

  5. Nabil nie kan mat rempit dulu+not so educated+semua bnd nak wat lawka wei nabil klu yer pon ade part n time yg ko kena serious dlm idop nie tau x bengong???umur bkn muda lg wat2 btobat klu ko tak msk raja lawak n x menang sampai skrg ko xmerase umh rm3ribu tau…+…ko xdpt mcm tue dgn irma ko cari pempuan lain…klu lelaki mcm nie mmg WAJIB dtinggalkan jerk lom kawen dah trg2 mcm nie dah kawen tah mcm ner?

  6. Kalau sebelum kawin dah buat macam tu, irma baik la ko tinggalkan, tu yang dah terkantoi, yang tak terkantoi ntah baper pompuan ntah…. nasib baik tak kawin lagi, kalau tidak memang menyesal tak sudah ler….

  7. tang x kene saman 2 juta, ingatkn nk guna kesempatan tuk pinang irma, huh.. makin kuat joli..
    irma, b strong ye, wlw gurl, jgn letak diri kt rendah!
    nabil cm hipokrit, syg konon.. hampeh.. 2x ngaku dh lalai, tp tarak b'ubah.. petunjuk dh bg pun msh x nmpak..
    nabil: blik kg, tgk mak ayah.. mg cepat sedar!

  8. 2 bln lps salu tesempak ngn irma ngn nabil bli brg hantaran..
    tup tup..da clash..cian..

  9. ini ala2 paul mccartney dgn bekas awek dia jane asher je ni….hehe

counter statistics