Sunday , October 2 2016
Home / Gossip Panas / (Kantol) Fasha Sanda di Kelab Malam bersama Rizal

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

04-fizie-hot-fm-mangsa-bogel-mediamalaya

Mangsa penyebaran gambar bogel seterusnya, Fizie Hot FM? (5 Gambar)

Bulan ni macam bulan viral gambar bogel artis pula. Selepas cerita gambar bogel Idris Khan ...

28 comments

  1. dh mcmni pon, x nak ngaku2 gak.. aper nak jadik

  2. yearghhhh~ akhirnya kantoi juga~ haha 😆 Abis la fasha 😆

  3. patutler masa dlm program temubual ALLY dulu, si fasha ni ada ckp ; lelaki idaman dia x hensem x pe, janji gigi cantik.. gigi si rizal tu mmg cantik pon….

  4. ermmmmm…wt pe nk rsia2 lg… dh trang lg nk bersuluh…. pas2 nti komen ckp blit2 mcm keling… xde clas gitu

  5. aper la awak semua ni…jgn ler kite marahkan fasha jer..yg c rizal tu pulak sampai hari ni wartawan tak berani nak ambik statemnt kat dia,kenapa dia ceraikan nora dan tinggalkan dia kerana fasha…saya gerenti mesti ada sebab yg masuk di akal pasal benda ni..saya harap fasha ngan rizal bahagia mcm datuk ct ngan datuk k..lagi pon bukan fasha yg suruh rizal ceraikan nora..riza sendiri yg nak sebab dia dah tak ada perasaan cinta ngan nora danish…MANA WARTAWAN SEMUA YG GAGAH TU,PI LA JUMPA RIZAL BUAT INTERVIEW..JGN NAK MARAH KAN FASHA SANDA JER…TAK ADIL TAU!!!

  6. maybe wartawan tak interview rizal utk menunjukkan bahawa rizal is nobody.. not even an artist =D

  7. salam cik admin…sya rasa tu bukan sebab nyer…sebab mereka menggunakan gamabr peribadi milik fasha dan rizal untuk melagakan diorang ngan nora dan juga wartawan malaysia menggunakan keratan akhbar untuk membalas dendam terhadap fasha pasal insiden yg lalu..ialahkan susah kalau ada wartawan yg makan gaji cari kisah publisiti artis untuk cari makan ni yg punya aura diva yg lebih2x.ditambahi lagi ngan status dan martabat yg tinggi dah mula la tu…nak tunjuk taring..

  8. ya betul, fasha sebelum ni dh melukakan hati para wartawan, mungkin ini mereka ingin membalas dendam dgn mencari kesempatan dgn ape yg mereka perolehi.

  9. yup…itulah yg sya maksudkan…sejujurnya saya pon sebenarnya tak suka apabila bca kat keratan akhbar yg menuduh fasha punca cerai nora ngan rizal dan sal insiden yg lalu tu jugak yg sal maki hamun tu…tapi fasha kan dah mintak maaf ngan semua wartawan maalysia ni.sebagai org islam kite kan mesti saling bermaafan mengapa perlu sampai ke hari ni saling memusuhi dan memburuki antar satu ngan yg lain..saya bukanlah peminat fasha sanda no.1 ok tapi saya benci dengan sesuatu benda yg tidak adil dan berat sebelah…lagi satu kalau betol punca semuanya dari fasha,rizal boleh rujuk semula denagn nora tp ni bukan nak rujuk alahai bukan main lagi tayang kat public..itu tandanyer rizal dah mmg tak ada hati kat nora danish mungkin saja perkahwinan mereka yang dulu tu bagi rizal adlah satu kesilapan cuma tak ada siapa pun yg tahu sebab tak pernah di tanyakan kepada rizal sendiri..well u know what i mean masa ni kan banyak yg kawin ekspress..minggu ni beritahu nak kawin,tup2x minggu depan dan buat majlis grand ala2x royal family beratus ribu ringgit kuar pon tak per tapi tak sampai sebulan,setengah tahun dah menggatal nak kawin lagi dan cerai berai walupun yg sedia ada dah cukup baik..lagi satu sebagai suami walaupun digoda nagn dahsyat sekali pon ingatlah kepada allah swt dan juga isteri kat umah ni main layan jer..ni nasib baik c fasha ni artis sekurangnyer2x kite tahu yg dia main pumpuan ngan artis popular tapi cuba byang kan kalau c fasha tu buakn artis entah2x ada 2,3 org lagi pulak menjadi kekasih gelap dia mana kite tahu kan..dah jadi habits lah katakan…menyampah…dalam situasi ni kite tak boleh salahkan seorang jer… 1) isteri mesti pndai jga suami dgn mnjga mkn dan minumnyer serta penampilan yg penting jga aurat untuk suami. 2)suami mesti selalu ingat allah dan tanggungjawab sebagai kepala keluarga 3)hindari kaum lelaki yg dah kawin dan berada sebab mereka ni lah yg mudah didatangi fitnah dan masaalah…

    p/s:kepada cik admin sya mintak maaf lah bukan niat saya nak jadi ustazah pagi ni,tapi ni sekadar nak lepas kan rsa tak puas hati…apa2x pon tuhan tu maha kaya dan adil…kita jdikan semuanya untuk teladan dan juga sempadan di hari kelak..amin…

  10. utk pengetahuan anda sume,Wartawan takde masa nak luka atau terluka hati disbbkan seorg artis yg bodoh lagi sombong tu!!Artis tersebut memang patut diboikot.Bukan baik pun artis tu.Klu baik,tentu para wartawan tak buat camtu.Kebanyakan wartawan adalah lulusan university dan bukan calang2 org yg dpt menjawat jawatan tersebut.Utk deal dgn artis diatas yg takat lulusan SPM dan mempunyai IQ yg menyamai seekor anjing betina,takde masaalah bagi mereka.

  11. Fasha Sandha 2 mmg perampas suami org..kalu dia 2 jujur msti dia x sembunyikan perhubungan dia ngan Rizal!!!dh kantoi baru la 'tersengih – sengih' nak mengaku..dasar perempuan hipokrit..kalu dia 2 baik x kan la semua artis yg berpisah & bercerai org salahkan dia..di sebalik perpisahan & penceraian artis msti ada nama Fasha Sandha kan???fikir – fikirkan lah..ASSALAMUALAIKUM.

  12. ari tu si pasya ni x ngaku merokok, pas gambar merokok dah tpampang kat internet baru le sengih2 nak ngaku yg dia merokok tp menurutnya dia ni "bukanlah seorang heavy smoker, cuma kadang-kadang(social smoker) sahaja"…
    ye lah tu, nak cover sebut la kadang2 tu..ni dah kua gambar tkantoi ngan jejai,sbutla plak "oooo kadang2 je saya kua ngan jejai".
    hipokrit yang amat konkrit.plastik!!! "say no to plastic!"

  13. lu fikiq la sendirik

    terserah lah dia nak bikin aper…tapi rasanya c fasha ni ada artis yg sakit hati betol ngan dia..apa2x pon terpulang lah kepada masyarakat nak menilai sendiri.sya tak nak kutuk orang takut nanti anak ataupun diri sendiri yg terkena.apa pon mmg fasha ngan rizal nampak bahagia..kite sokong klu diorang berkahwin…dah jodoh dpd buat maksiat selama2xnyer…lagipun selama ni sya tengok kat dalam paper nora danish yg banyak beri statement yg kurang elok kat fasha,,tapi fasha tak ader pon.lagi 1 mengapa nora bgi msg kat fasha msa tahu yg fasha kuar negeri ngan rizal?kata tak kisah..mesti ada rasa jeles kan..kalau jeles pujuk lah rizal supaya rujuk balik dpd berbalas statement kat kosmo tu..bencilah tengok artis yg tak ada bertamadun ni..kasihan…

  14. hai cik norna..!!
    nape awk backing fasha..dia sedare mare awk ke??
    awk "pompuan" yg sejenis mcm fasha

  15. y korg back up ngat fasha ni pe hal…bkn nyer dpt faedah pun…sokng prempuan y seksi..owg islam ke 2…???baik g wat amal ibadat dr korg sokong fasha ni..

  16. nasib baik fasha plastic ni x jadi ngan Pierre Andre..

  17. eewww…..ada gak org buta nak backing si fasha tu…YUCKKK!!!!!!!!!!!!!

  18. People only believe in what they saw n heard.
    What if u're in her situation?
    Wouldn't u deny if they make a false statement?
    It is reporters job to exaggerate the truth so that people will buy the paper or magazine.
    Well because Malaysian are well known as busybody right.
    It's her choice to be friends with anybody.
    Nora danish also the kind who goes clubbing so they r just the same.
    Do you think by going clubbing, wearing sexy dress good enough as a wife?
    Maybe there're things that nora did but only rizal knew bout it and nora blame fasha for being rizal's friend.
    i'm not backing up fasha but it's unfair.
    Nora is not a perfect person and she's lucky her fans and reporters doesn't know her mistakes.
    Come on la reporters. Just because u dun like her doesn't mean everything is her fault.
    u're not god to judge her.

  19. MAYBE nora is not a virgin on their first night.
    That can be the reason too.
    i repeat MAYBE.
    And what is the big deal if she smokes?
    She wants to die faster so let her be.
    Aren't u guys happy for that?

  20. muka2 muslim yang jahil..pegi club..bergaul laki pompuan bukan mihrim..insaf lah

  21. TUKAR AJER NAMER DARI FASHA SANDA KE FASHA SUNDELZZZ…..

  22. aku ad kwan baik yang kawan dgn syamsul yusof..dia ckp..lpas heboh dia clash dgn diana..org prtama yg msj dia adalah fasha..ajk kuar g makan..jlan2..gtal gla minah tuh,,nk cri laki kaya je kot~

  23. :p Pelik la orang Melayu Malaysia nih ikut sedap mulut je nak kutuk kata orang. Nanti apa nak jawab kat akhirat nanti. Itu dah kira berdosa panggil orang dengan gelaran SUNDAL. Kita bukannya kenal dia nak minta maaf dengan dosa panggil di SUNDAL. Si Fasha tu bukannya sedara mara kita. Biarlah dia dengan kehidupan diri dia. Kubur dia. Dia lah nanti nak jawab.:*

  24. manusia prihatin

    ala..apa nak di herankan.dah memang cerita artis malaysia ni.kadang2 dah tua2 pun masih nak seksi.dunia artis la katakan.kalau tak seksi takde duit..tak kira fasha ke,nora ke,.betul la kata glamgucci tu..mana bukti yang si fasha tu sundal..berdosa besar menuduh orang begitu.NAUZUBILLAH. biarlah dia dengan kehidupan dier…Kalau terjadi kat sedara thedarkside tu,adik beradik dier ke,sedara dier ke, padan muka..buat si thedarkside tu, istigfar lah banyak2. tuduhan awak tu lebih berat dosa nya sedangkan(si fasha tu cuma artis biasa je-minta2 fasha bukan lah seperti yang di tuduh oleh si thedarkside tu).

  25. lebiu la gucci..wakakak

  26. ntah apa2 yang SI BACKUP HANGSUANG<PINJAM STATEMNT AZWAN HANJING> TUH..NTAH2 YG BACKUP TUH SI PEMINUM AIR BASUHAN POMPUAN PELACHOR INI TAK..MMG DASAR ANAK HANGSUANG KOT..TENGOK GAMBAR ADIK PUN MMG SESUAI SGT2 DIORG NIH JD PELACHOR DR JADI ARTIST GITUH..DAHLS SORE MCM ITIK..N KENA 'KEKAH'..ERM..MELUAT AKU TENGOK ANK HANGSUANG NIH..

counter statistics