Saturday , October 1 2016
Home / Gossip Panas / Kawan Saiful Bakeri khianat upload gambarnya bersama maknyah

Kawan Saiful Bakeri khianat upload gambarnya bersama maknyah

Orang takkan percaya kalau kita bercakap tanpa bukti. So baru-baru ni Saiful Bakeri, ala dolu-dolu pernah join Malaysian Idol tu telah hangout bersama rakan-rakannya. Yang bestnya rakan-rakannya itu seriously shit macam perempuan kalau sekali imbas. Tapi bile ditenung betul-betul, dayumm mereka adalah lelaki yang mempunyai payudara buat hidung kami berdarah!

Saiful Bakeri dengan rakan maknyah telah bergaduh mulut apabila rakan maknyahnya itu telah upload gambar Saiful Bakeri berposing manja di dalam kereta. Lagi gambar after the jump.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

31 comments

  1. what da h***??????

  2. anti org terbalik

    WTF this kind of artist…nk popular sbg artis xbole, popular cara len plak…geli aku tgk die ni

  3. Dia ni mmg dari dulu orang persoalkan orientation dia sbb penah nmpk dia mmg sebijik cam perempuan. Tp lepas tu dia cover amik gambar dgn 'girlfriend' dia la katanya.

  4. rase nyer tak salahlah kalau si saiful tu bergambar dengan saudara mara dia..bukannya dgn orang lain pun,salah ker kalau dia bergambar dengan saudara mara sendiri…lu pikirlah sendiri..sian si saiful nie kena fitnah yang bukan2….

  5. heh.. kalo blur kan gambo baik tak payah tunjuk beb.. eheh

  6. korang sumer tak paham bahasa maknyah tau…bila saiful kata sabotaj/khianat tu maksudnya saiful sentap manja2 coz nyah baju pink tu upload pic yg nampak nyah itu jauh lebih cantik dari saiful ok…bukan nya si saiful tu marah betul2 coz upload pic itew..harap maklum ye…

  7. fanzzz:betullah…gambar tu saiful dengan saudara mara dia,tak salahlah kalau saiful bergambar dengan saudara mara nye….harap orang yang komen semua kat sini semua paham ye…kesian si saiful nie kena fitnah yang bukan2,tak satu2 yang menimpan kontroversi si saiful nie…bersabar je lah saiful..jangan risaulah saiful apapun saya tetap sokong saiful…go go go saiful…

    • bukan kontroversi tapi realiti. jhaha

      • musalman:biarlah dia bergambar dgn saudara mara dia bkn nyer dgn sape2 pun…alahhh,mcm xbiasa ramailah artis ambil gambar mcm nie perlu ke nak jd isu…klu betol itu saiful xslhlah klu dia ambil gambar dghn saudra mara nyer…klu relitipun ape slhnyer..dah dgn saudara mara biarlah xkan nak bergaduh….lu pikirl;ah sendiri bak kate nabil…hahahaha

  8. Mn tau tu sedare die? Kome knl ker? Cehh

    • aku slh sorg yg sama kpg nya. so, SHUT THE FUCK UP!!! korang jgn nk tuduh mcm2. cer korg dlm keadaan dia, msti sama gak kan?? fkr2 la. ada stgh org lembut, but not the way you guys think. jgn pandai nk menghina org je korg tau.

  9. feiiwiitii….ade style…

  10. ishhhhh…….

  11. ~ouh~

    so ini saudara dia lah ea??

    so no issue lah…

    (^^)

    http://www.izzlatif.blogspot.com

    • tau xpe…buat ape nak isu bknnya org lain pun saudara mara xslhlah klu saiful bergambar dgn diakan…mcm peminat jugak ambil gambarkan perlu ke nak jd isu…hahahahaha…ape2pun sy ttp sokong saiful…

  12. Penuh persoalan dalam kepala akak????Siapa nak jawab!!

    • akak nanti kiter tggu je jawapan saiful btl ke x..klu btl itu saiful dgn saudara mara nyer xdelah nak jd isukan…

  13. kalo korg smua nk sgt tau kbenaran d sbalik pic tu..panggil jer melodi g terjah….ala..kalo stakat gosip cm gni pun nk heboh kerrr….mcm arr korg x pnh amik pic ngn golongan nyah…gay..n pengkid kottt…mcm biase jer bnd ni smua…..ce amik bnda yg lbih +ve utk d psoalkan…mcm mana lah dunia hiburan d ngara ni nk maju!!fikiran korg masih tlalu low…

  14. dia pn mmang nyah…nper nk dipertikaikn

  15. si saiful tu memang pondan . . adik dia si mira tu berlagak cntik tapi hampeh . . sudah lh rumah dia tu mcm kapal pecah . . bapak dia jual cacing beb . . adik dia yg 1 lgi tu pnagih . . saiful tu jual jobo kt kchg . . tak mlu si pondan !!!

  16. bru 2 .3 buah lagu nk blagak jd artis . . puii . . . dulu pakai waja . . skrng pkai kncil . . apa brg . . .

  17. tak salah kan bergambar dgn manusia selain binatang kan tu la jawapan skema

counter statistics