Thursday , November 23 2017
Home / Lain-Lain / Kebesaran datacenter Facebook (8 gambar)

Kebesaran datacenter Facebook (8 gambar)

Besar giler datacenter Facebook. No wonder la dengan kepelbagaian aplikasi dan game di dalamnya, ia masih mampu menampung kelajuan pada tahap maksimum. Lagi gambar after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Kilang Honda di Thailand menghapuskan semua keretanya (6 Gambar)

Oleh kerana banjir terkuat dalam tempoh 50 tahun yang lalu di Thailand, sebuah kilang Honda ...

10 comments

  1. perghhhhh gilee ahhh…

  2. glewwww gempak….x tercapai akal aku nk tgk bnda2 cm ni…hua

  3. Changgey beb!

  4. sbb tu boleh jana pendapatan berbillion-billion. dah prepare yg terbaik punya.

  5. speechless!!!!!!!

  6. apa nak cakap ekkk..x tahu nak cakap aper ahhh..tp imagine kalau tercabut satu wire..agak2 kecoh satu opis tak..

  7. cam exchange tm jer. ..
    huhuh

counter statistics