Saturday , June 23 2018
Home / Lawak Jenaka / Kebetulan atau.. Part 2

Kebetulan atau.. Part 2

1Sedang penulis melayari blog-blog artis, blog hiburan dan yang seangkatan dengannya. Terbaca satu artikel dari blog editor Media Hiburan ini. Dia membicarakan mengenai boob pelesu yang kini menjadi kegilaan mat rempit masa kini. Tetapi apabila berulang kali melihatnya, penulis terasa geli hati kerana layout blognya seperti serasi dengan gambar yang cuba ditonjolkannya. Maka penulis pun mengubah sedikit kedudukan gambar tersebut.

Dan apa yang penulis dapat? Lihatlah gambar di’bawah. Siapakah sebenarnya yang menjadi kegilaan mat rempit? Kebetulan atau… Hehehehehehehe

Baca Kebetulan atau … Part 1

2

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Caption Jep Sepahtu di Instagram sangat #win (1 Gambar)

Jep Sepahtu semenjak ada anak sendiri ni makin kelakar lah pulak. Tergelak2 baca caption gambar ...

6 comments

  1. xpaham.!!!

  2. tah ape2…x de modal dah kot

  3. hhehe.. ko suke aaa..kreatif je memanjang… tp yg utusan ari tu clear sket dr yg ni heheh

counter statistics