Monday , November 24 2014
Home / Gossip Panas / Kek lucah Enot @ Aliza Abdullah (3 gambar)

Kek lucah Enot @ Aliza Abdullah (3 gambar)

Pelakon Aliza Abdullah atau lebih dikenali sebagai Enot telah menimbulkan rasa kurang selesa dikalangan peminatnya di laman sesawang Facebook apabila dia telah memuat naik gambar kek berkonsep lucah memaparkan badan wanita berbikini. Lagi gambar after the jump.

Sumber dipetik: Forum Cari
Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

59 comments

  1. hahaha…. maybe looks yummy for men but annoying for women…. Hmmmm ;) PEACE

  2. boleh tersenyum bangga tu…x paham sungguh!!

  3. tu pun ada hati nak komen bab agama..bab hukum hudud… hudud mana ada sula… hahahha…kahkahkah

  4. xpaham btl la dgn artis skrg suka buat benda yang menampakkan KEBODOHAN diri sendiri….klu org ckp artis bodoh nak marah tp ni la salah seorang yg menunjukkan kebodohan tu….dah sah la perkara mcm ni akn jd isu pg upload gambar mcm ni kt fb….sengaja mengundang kontroversi….tak malu plak tu dia tayang bnda mcm tu ….memalukan kaum wanita ja…tp artis ni kg kutuk apa xguna…bkn ada prsaan pon…

  5. BODOHHHHHH LAR ENOT NIH… X SENSITIF LGSUNG! XDE OTAK…

  6. eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! boleh plak buat cmtuh!

  7. menampakkan kebodohan enot!! hahaha x pandai jaga sensitivita agam btoi!

  8. well, many malaysian today lack/lost their sensitivity. including artist.
    so let us educate our child…
    Ya Allah please help us..

  9. Ya Allah..jauhkan la bumi Malaysia dari bala bencana…Amin…walaupun saya sendiri x la baik sgt tapi rasanya, perasaan rasa malu perlu ada pada wanita…

  10. Manusia paling bodoh:*

  11. LOL meleis raging all over the internet…

  12. enot kau memamng dah jahil tak payah la nak meroyan pulak….

  13. geli la, apa la pompuan buat mcm tu,x elok

  14. Hurm…what a shame. Low mentality level.

  15. lantak die la nak buat kek bentuk ape pon… jgn die jual kat org ramai dah la…

  16. mngkin dia just suka2 kutt buat kek mcm tu…ehh..dia punya psal laa.. apa mau kesahh …

  17. it's just a CAKE!!! takyah la nak emo sgt korang nih. bukan dia suruh korang makan pun.

    • ni sekor lagi bodoh nak mamposs..mcm enot gak…kalau tak der perasaan benci terhdp benda yg memalukan mcm ni mmg ko ni tak der iman…mmg patut la boleh cakap sula ada dlm hudud…ni la jenis2 org yg boleh membahayakan org lain…bala Allah bukan kat ko shj…semua akan kena…pakai otak skit oiiii

      • ada permintaan lah dia buat. korang ni pun..tak suka tak payah tengok. tgk benda tu lagi baik dari tgk wanita yg berpakaian sexy kat tepi jalan tu. typical meleis betol!

        • bkn typical meleis la…..typical ISLAM…..AGAMA!!!AGAMA!!!ko bleh jamin ke kalo ALLAH nk turunkn bala hanya die sorg je yg kene???kalo ko bleh jamin,smue org ISLAM kt Malaysia ni bleh tutup mate…..kalo xtau hukum agama,jgn pakai sembor je k…..

      • malu separuh daripada iman..

  18. Teramatlah banyak bentuk atau hiasan kek yang cantik-cantik di dunia ni. Ngape pilih bentuk tu, apatah lagi makanan dibuat macam tu. Bab-bab makan dan makanan, orang Islam perlu sensitif dan jangan buat main-main. Kalau masyarakat tak bising, ntah2 esok2 dia atau ada orang lain buat kek bentuk "anu" pulok. Bengong!

    • Dah ada dah pun kek bentuk "anu" skrang… Nie lah jadinya kalau terlalu mengikut rentak dan budaya orang barat..

  19. gunalh kepandaian kita untuk buat kebaikan…

  20. korang nie pun acah2 gak.. die buat kek tu utk dijual, mne tau maybe customer die yg nk design mcm tu.. ape la…. kepoh sgt!!!

    • apa2 pn masing2 dh tgk design yg tlh disebarkan,baik lah kite cegah sblm mngundang nafsu ke ap ke..bkn leh caye manusia zmn skrng..

    • Kalau betullah customer nak macam tu, alah, berapa sen sangatlah yang dapat. Taklah sampai satu juta harga kek tu yang nak dibuat jugak 2 sampai soal agama pun dicampak. Apparaaa!!!

  21. nuts…selemah2 iman cegah dalam hati….ko ada?…erm

  22. Pompuan GILA!…nanti kalau orang kata tak bermoral..tak beriman…confirm melenting marah! tapi tengok kelakuan tu..

  23. bodo..tu je seswai utk enot!!

  24. pttnye bt la gambar p***** dia… tunjuk kat semua org br la bgs

  25. aku punya suke la

    bagi peluang la kat enot, dah mcm2 cara dia nak bagi body dia seksi tapi tak boleh juga, so just buat kek je lah…hehehe

  26. pe la korang…biar la dia…..korang pn bknnye bagus sangat nk kata dia bodoh……kalau korang buat blm tau jadi….bodoh juga namanye…hahahahaha……jgn hipokrit….

    • kalo mcm tu meh aku buat kat adik ko atau mak ko ke atau bini ko ke…ko suka kan? ko tak kisah kan? ko tak hipokritkan? biarlah aku nak buat sebab hak aku..mcm tu? weii..sedar skit yg ko tu milik tuhan, setiap nafas ko tu milik dia…bumi yg ko pijak ni bumi dia…jgn hipokrit boleh tak?

    • begini la jadinye kalo memberi kn pandangan mengikut kepale lutut……ad AGAMA,di ketepikn….ramai org kt sini tegur untuk kebaikan ISLAM…..xkesah la bodoh o pandai….biar kt dunia ni je bodoh…..tp jgn bodoh kt AKHIRAT sane…….

  27. rupanya ada jgk yg menyokong si enot ni wat kek mcm tu…mmg la kta klu wat blum tentu jdi tp aku rsa klu org yg ada imannya xkan wat mcm ni…bkn mslh hipokrit ke ape…sah2 la perkara mcm ni menmpakkan keruntuhan umat islam hari ini..terlalu mengikut budaya asing tanpa menggunakan akal dan fikiran…tau la dia kreatif ..tp bla buat bnda yg jelik mcm tu pg upload plak gambar tu dgn prsn riang dan gembiranya…xpaham btl….pulak tu ada yg menyokong….kesian3….

  28. hik hik..banyak nyer komen marah2 ..tapi hak montok macam tu lah yang korang nak dan korang cari..jangan nk tipu lah..fakta beb!

  29. bodooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tul laa enot nieee

  30. padan la dgn dia tu pun

  31. hahahahahaha… cane kak enot leh trfikir nk wat kek cmni?

  32. hahahahahaha… canelh kak enot leh trfikir nk wat kek cmni?

  33. satu lagi contoh artis with low intellectual level..what the hell was she thinking when she baked the cake..is it she's hallucinating to have body mcm tu smpai dia tergamak nk buat kek tu..? nnt next yr x mustahil auk tgk selebriti ni pakai tudung, ckap dh insaf, menyesal..KEMON la wei.!!! once an actress, always an actress..don't take these people seriously!!

  34. tengok muka dah tau tahap mentaliti dia..

  35. aku rasa bukan enot je…dah banyak gambar2 kek yg lagi lucah aku tgk kat fb aku….sbb kawan2 aku yg order kek tu…walaupun kek tu utk laki/bini masing2…cume aku rase, fatwa bolhe bg tahu betul2 samada ianya berdosa atau tau supaya taklah berlaku salah faham…

  36. keknya serupa kek enot punya… kan gitu enot…

  37. Ni dia org yang cakap dia tau agama………………………buat apa pun janji kena ikhlas jadi berzina pun kalau ikhlas confirm x bedosa camna eik enot…………………..tolong jawab sat

  38. BETUL KE GAMBAR ENOT… SKRANG MCM2 ORNG BULEH BUAT, TUHAN MAHA MENGETAHUI & BIAR TUHAN SAJA MENGHUKUM.

  39. dlm al-quran ade ayat yahudi dan nasroni tidak akan redo selagi kita tidak mengikut BUDAYA mereka.. kerana budaya agama rosak.. x perlu kita menyokong prkara yg keji dan dosa..

  40. APA NAK JADI OOII??????

  41. banyak lg bentuk kek yg lg kreatif dari ni…ade ilmu..tapi makin menyimpang..ish…

  42. hanya daya kreatif yahudi dan kufar sahaja yang layak buat kek tu,kalau betul muslim dia tak buat pasal muslim ada maruah dan halal haram

  43. asslam,susah nk ckp zaman sekarang ni, tapi kita diberikan akal oleh allah,suruh belajar agamany dan beriman kpdny,dari kecil lg kita di didik oleh ibu & bapa kita tentang agama islam yang mana haram dan halal,yang mana patut dibuat & yang mana tidak patut dibuat berlandaskan agama islam,kita mengaku islam..tapi benarkah kita islam..? bagi Enot..perbuatan beliau itu tidak boleh dalam islam..sedarlah..

counter statistics