Monday , September 26 2016
Home / Dunia Artis / Kekasih baru Ammar Alfian (3 Gambar)

Kekasih baru Ammar Alfian (3 Gambar)

Selepas kecewa dengan episod cinta bekas kekasihnya, Puteri Sarah Liyana dengan pengarah muda popular Malaysia, Syamsul Yusof. Ammar kini akhirnya meneruskan hidup barunya bersama kekasih baru. Untonglah ada rupa, break up sekejap sudah ada pengganti kan. Gambar penuh Ammar bersama kekasihnya selepas ini.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

03-instagram-umie-aida-digodam-mediamalaya

Giliran Instagram Umie Aida Pula Digodam (4 Gambar)

Dah semacam trend pula selepas akaun Instagram seorang selebriti digodam, ia berturut kepada selebriti lain. ...

6 comments

  1. Eh muka dorang macam sama la.. Jodoh panjang la ni insyaAllah. 🙂

  2. gambar semua tak senonoh..dulu ngn puteri tu gambar pun berpeluk sakan… xkekal juga..haih berubah la

  3. HAHAHA good luck la…mamat sayur macam ni pun ada orang nak…mmg bakal jadi lembu jer lah minah ni…

  4. Ramai lelaki mcm ni, jd kan pompuan lembu diorang.

  5. mamat sedut duit je ….

  6. hehh..kamon la..berpeluk melekat tetek seh..cheapsale..

counter statistics