Tuesday , September 27 2016
Home / Gossip Panas / Kekasih Nora Danish, Nadeem Nazri sindir peminat, suruh kerja keras untuk hidup senang

Kekasih Nora Danish, Nadeem Nazri sindir peminat, suruh kerja keras untuk hidup senang

Melalui Instagram milik Nadeem Nazri, dia telah memuat naik status yang berbunyi seperti berikut:

While the men are hating the fact that I got this beauty on my side, we are laughing it off.. We r happy, we got money and we got beautiful kids.. What do u guys have? Lol.. I love my fans but I pity you haters, please work hard and make some good living so u can enjoy it like us. #justsaying #factual

Kami agak tidak setuju dengan apa yang cuba disampaikan oleh Nadeem Nazri seperti di atas kerana walaupun di mana pihak kita berada sama ada haters atau fans, kata-kata itu terlalu pedas untuk semua orang yang terlibat. Apa kata anda? Kata-katanya itu ditujukan kepada mereka yang membenci dia dan Nora Danish dengan menyuruh mereka supaya bekerja lebih keras untuk menikmati kehidupan serba mewah dan bahagia sepertinya.

Persoalannya, adakah dia sendiri bekerja keras untuk hidup mewah seperti yang dia nikmati sekarang? Ting tong! Soalan cepu emas. Heh. Selepas gambr Β status ini tersebar, Nadeem Nazri telah memprivasikan akaun Insta miliknya.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

31 comments

  1. Ahaiiii beginilah hikayat anak yang bapaknye senang lenang… sabor jerlaaaa…
    My recent post Ducati Panigale 1119 Superleggera 2014 Mempersonakan – Gambar Rasmi, Specs Detail Dan Video

  2. usah dicemburui n dipertikaikan..kesenangan n kebahgiaan org lain..utk mencari kesenangan n kebahgiaan..perlukan usaha..usaha..usaha ..n selebihnya tuhan punya kuasa

    • Bkn pertikai.. Cuba mmpersoalkan? Ape keje yg dia buat? Cuba awk kaji skit pasti awk pon akn pertikai.. Mmg la Allah pya kuasa.. Jgn la sokong aje.. Buka hati n buka mata.. Pasti akn jmpa jawapan

  3. Ingat, Allah boleh tarik balik rezeki yg dikurniakan. Jgn sombong, angkuh, riak & takabbur.

  4. haha..senang di dunia, belum tentu senang diakhirat..ni baru betul fact..mudahan duit yang berkepok tu berkat..bersangka baik πŸ™‚

  5. Kalu bapak aku kaya, bagi duit & harta kat aku, aku x nak enjoy cara mamat ni. Aku akan cari muslimat yg masih dara utk jd bini & ibu utk anak2 aku. Hidup sederhana lebih berkat & selamat.

  6. "I love my fans"….berangan ada fan! Bapak borek, anak rintik – inilah contoh sepanjang zaman yg terbaik!

  7. Cara berkata ANGKUH!

  8. Cepat la kau nikah dgn si nora tu. Kurang las sket wat maksiat & elak fitnah. Tak sabar nk tgk camne rupe anak ko nanti. Harap comel mcm yg ko ckp. Kita tunggu & lihat..

  9. miskin itu ujian Allah…
    begitu juga kesenangan yang diberikan Allah, juga ujian..
    apakah mereka semakin bongkak atau turun membantu mereka yang miskin..

  10. bila manusia dah kaya, perasaan sombong menguasai diri..

  11. Untunglah jadi anak Nazri Aziz. Kami kerja mati hidup balik pun tak dapat hidup mewah macam awak.

  12. Haha! Lawak la mamat ni. Perasan bagus. Duit bapak yg bagi dh sombong angkuh. Ntah keje ape mamat ni, sembang je kemas. Anak sultan yg seribu kali kaya & famous pun tak riak sombong. Kesian nazri, dpt anak lelaki kaki enjoy. Moga Allah bg hidayah kt mamat perasan ni.

  13. everybody got beautiful kids, dude. πŸ™‚ not just you. and remember, money cant buy your happiness. πŸ™‚ haha. #just saying. #truefact actually. πŸ˜‰ haha.

  14. well, kalau dah dapat awek cun mcm Nora ni memanglah cakap besar. πŸ™‚ heh. laain kali jgn POYO! cakap guna otak, jgn guna lutut. πŸ˜‰ wuuuuw! maaaskuuuaaah!

  15. Cun apa hidung besar…hah hah hah hah

  16. Alahh ko sental wit rakyat bule ar ko sembang cm gampang….ko hengat ND tu pndang ko ke kalo ko anak nelayan?

  17. Puiii..nora danish ni nk anak vvip je..alsn anak menteri je bkn menteri pn..statement bangang!! Ckp jela ko tu giler duit..x ksh laki tu perangai mcm jamban skli pn sbb ko pn mcm jamban kn..

  18. taklah besar sangat, at least ada rupaa juga kan? πŸ™‚ itukan pemberian Allah. πŸ™‚ tapi.. kenapa lah nora pilih lelaki yg sombong ni? :O lagipun takpayalah confident sangat yg nedim ni jodoh awak, nora. πŸ™‚ muka jee nmpak seiras. πŸ™‚ but.. just do your best cari lelaki yg baik dan tidak angkuh seperti ned ni. πŸ™‚ fighting! and i enjoy with your single life with rayqal, tapi bila dah nmpak lelaki ni. im very sad. πŸ™ tak enjooy. heh.

  19. bapak ngan anak same je…suka bg statement yg angkuh

  20. Kenapa la manusia nie suka sgt hasad dengki dgn kehidupan org. Kita jaga hal kehidupan kita cukup lah. Kalau dea kaya pun bkn dea mintak duit kita. So xpayah bz body .

  21. Komen kak eton yg sengal.. Ada ati la ko tu ton?

  22. takpelah.. kita sape untuk menghukum orang. semoga tuhan beri petunjuk untuk dia sedar dunia ni sementara. dan hargai kesusahan orang lain. ingatlah hidup kita ni saling memerlukan.

  23. Betul juga…jaga tepi kain orng buat pe…to haters..fuck all yaLLL..get a life will u…

  24. Lantak diaorg lah nak bergaya pakai duit cukai bapak aku ke,duit cukai mak tiri aku ke,duit cukai arwah mama aku ke,duit cukai arwah atuk aku ke,ada aku kesah,aku x kesah lah diaorg nak bercuti ke apa ke,tp diaorg bercuti x kacau korg,korg nak dengki pasal apa pulak! baik pergi duduk masjid dgn ustaz berceramah lagi baik!

  25. engkau bawalah duit kau tu masuk kubur…

  26. Orang yang menyibuk ne ada baek jugak c0z dowang bleh tegur kesalahan yang kita buat…niat dowang cuma nak menyedarkan apa yang kita buat tue salah…tapi cara orang memberi nasihat ne berbeza beza..cuba kamu bayangkan kalo xda orang yang ambik tau hal kamu…korang mesti rasa xdipdulikan…so to nadeem jgan nak berlgak..harta tue tak bawa awak ke syurga..renung renungkanlah..

  27. ape barang…dapat bini 2nd hand, w.pun kami x bduit mcm anak macai ni tp kami dpat dara la weiii…duit banyak tp bini 2nd hand…bukak2 bekas laki nora was here…hilang stim beb !!! hahahahaha

counter statistics