Wednesday , September 17 2014
Home / Dunia Artis / Keluarga bahagia Aaron Aziz (4 gambar)

Keluarga bahagia Aaron Aziz (4 gambar)

Kite dah pernah tengok Aaron Aziz cuddle-cuddle ngan Sheera, peluk Maya Karin atas katil dan peluk isteri Aidil Zafuan, Rita Rudaini. So dibolan pose yang suci, kita sajikan gambar-gambar Aaron Aziz bersama keluarga terchenta-nya. Somei anak-anak die dan juge isteri-nye… OPPPSSS! Lagi gambar after the jump.

Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

33 comments

  1. waaaaa ilike this!

    comei gila ank2 depa..huhu

  2. anak pmpuan dy yg 2nd tu sejibik muka aaron r..comeyyyyy seyyy

  3. comel btol anak pmpn dia

  4. COMEL ANK2 DIA..ISTERI PN CUN..PTTLH X CR LAIN…MOGA BHGIA HINGGA AKHIR HYT..AMIN…

    • Harap2 JANGANLAH jadi cam NORMAN HAKIM……setialah pada isteri yg satu…jangan jadi cam norman hakim…jgn jadi cam norman hakim…kesian dgn anak2…..

  5. Hehehehe..best nyer tgok happy family ni..anway, wife dia mcm yvone dlm citer nora elena

  6. sronok tgh happy family mcm ni….insyallah berkelalan….

    klu da mak cantik ayah hencemmm…insyallah ank2 mesti cantek gak..huhu

  7. anak yg 2nd tu sebijik muka Aaron…teringat mase dpt tgk tv singapore dulu, Aaron ade mng award, pastu on stage die propose dkt wife die ni, mase tu wife die ade kt backstage sebab jd makeup artist x silap..sgt sweet mase tu..

  8. Aq suke tgk yg kck sekali tu.. Cute mcm aq masa aq kck2 dulu.. wakaka

  9. Aq suke tgk yg paling kck sekali tu.. Cute mcm aq masa kck2 dlu.. wakaka

  10. Keluarga yg bahagia harap2 ia berkekalan hingga ke akhir hayat. Semoga Aaron menjadi khalifah yg baik. Harap2 tidak ada pompuan2 yg perosak umahtangga mengganggu kehidupan mereka sekeluarga. Ameen…

  11. Keluarga yg bahagia harap2 ia berkekalan hingga ke akhir hayat. Semoga Aaron menjadi yg baik. Harap2 tidak ada pompuan2 yg perosak umahtangga mengganggu kehidupan mereka sekeluarga. Ameen…

  12. Muka lawa je tak cukup..body mesti power gak! Nak keding2 ni zaman 70an lah. Sekarang zaman montok..biar berisi janji ade shape! Atas besar, tengah dan bawah kecik. Jgn lak atas kecik bawah2 besar lak..

  13. Aikk?? Bini dia dh kaler rambut gak? Dah pandai make-up? Ok lah sikit dari dulu2! Tergugat ke???? Stakat cuddle Sheera gua tak heran, Rita lagi gua tak heran, Maya de lah sikit tpi klau RCW gua mesti angin gile! RCW gua jeles meroyan..gadis sempurna idaman kaum suami2 Malaya.

  14. comelnya anak2 u..

  15. tk cntk pon bini dye…klu Aaron tu cri girl lain mcm mya karin.. baru best and gempak..

  16. happy fmily g2…like this!!

  17. yang no. 2 (girl)sebijik macam ayah dia

    • MMANG LHA MCAM AYAH DYE…AARON YG BUAT…NK KTE MCAM KAU TK JGA..SBAB BKAN KAU YG BUAT….

  18. aaron don"t woory i still support u walau apa pon yng brlaku..bt istri dan ank aaron aziz trskan mmbri sokongn dan dorongn kpd beliau yee… wassalammm….

  19. cik Larina??sila ambil prhatian…SEJIBIK OR SEBIJIK??HAHAHA..

  20. wah…comey2 ank aaron aziz…sy doakn brkekalan hngga ke akhir hyat…ameen…

  21. Yerr lah tuey semua…jgn jerr ary ney ckp family bhgia smpai mati..esok2x..cerai sbb dah tak sefhman..urm..rumah tangga artis zaman skrg ney tak dah yg ley di percaya..kawin cerai tuey hal besa jerr… So, pada koe sekeluarga..baek suami taw isteri hrp2x pndailah bwa dri..

  22. Semoga isteri aaron dikurniakan kesabaran fleksibility dan cantik selalu untuk mengharungi hidup sebagai isteri artis yang femes ni.semoga kasih yang suci berkekalan hingga ke akhir hayat.harap aaron dapat menggalas tanggungjawabnya sebagai suami dan bapa yang menghargai keluarganya.amin.minat sangat dengan family ni.

counter statistics