Wednesday , December 7 2016
Home / Dunia Artis / Kemesraan Tiz Zaqyah & Remy Ishak (5 gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

22 comments

  1. admin,tiz dh tegur nara jgn post gmbr die without permission. abg nara dh delete dh pun.so,u better do the same thing…:)

  2. Ya..Betul la admin..Baik u buat benda yang sama dgn nara..Tiz dah cakap elok2 kot..Dia suh follow dia dalam Instagram..

  3. aku nengok aku suka dema couple…..

  4. please remove this post..

  5. please do not remove this post..

  6. hihihi…nampak sesuai lak dorang ni…sblm ni aku x amek kesah sgt pon

  7. knp REMY ISHAK gak yg TIZ ZAQYAH pilih utk edit ni??? oh, "cinta NUR cume utk ADAM …" je ye x???hehe

  8. biarlah..asl diaorg bahgia sudh…asl x rmps suami org sudh..secocok pe..sama2 bujng..lg sweet^_^

  9. Media Malaya boleh disaman… Remove lah gambar ni. Nak tgk sangat add je Tiz kat Instagram..

  10. bila dh jadi artis, kena fahamla..apa yg kita buat semua jd tontonan….dunia tanpa sempadan kn?…kalu delete kat sini pun, bole ke control org2 lain yg dah cept2 save?………kelakar la u all ni

  11. dah tahu kitew tu artis, terima jew la, satu lg kalau dh x nk org copy buat jew private~apa susah~sajew nk cari publisiti la tue

  12. sape suruh share kalau tak nak blog2 gossip siarkan kat blog dorang. apeda tiz nih.. kalau tk suka tkyah jadi artis..senang.

  13. a'aa….kann…betulll gak…klu nak privasi memanjang jgn jadi artis…artis adalah idola peminat mahupun bukan peminat….klu x nak dikenali jadilahhhh org biasa sperti kami yg keja private n goment, student mahupun surirumah sepenuh masssa…huhhhh!!!!….

  14. oohh ni la pic nya..betoi tu…ptotnya tiz kena bukak kamus tgk maksod apa itu dunia artis

  15. Masukkan teks di sini!

  16. lantak deme la cinte ke ape..ade aku kisah? wakkaka

  17. ni ke gmbarnya.. adui.. x dak la spesial mana pun.. biasa ja.. guna photoscape pun ble edit.. jd isu kerr?? perlu kewrrrr??? ingatkan gmbar hape la smpai nk bising 1 malaysia.. hoho.. pelik pelik.. len kali wat la hak cipta terpelihara.. g daftar.. sapa amik, terus saman.. SDN. BHD.. haha

  18. Gambar gigi seni kwak kwak kwak

  19. bila kita nak memberi pendapat kita kena fikir dulu kesannya.persoalan disini ialah blogger telah mengambil tampa izin tiz.bukan soalgossip dgn remyke.tiz siap pelawa dan bagi link untuk sape2 nak tgk hasil kretivitinya dlm intagram miliknya.x de nak rahsia2 pun.share apa yg dia buat kat intagram.yg buat dia marah adalah…mrk muat turun tanpa minta izinnya.walhal kalau minta izin tiz x keberatan pun.dan lagi..tujuan memuat turunkan gambar oleh blogger..adalah untukmembuat gossip tentang dia dan remy.kami yg dah masuk intagram tiz ade juga dah uploard gambar..tapi untuk diri sendiri..koleksi peribadi.sbb kami hormat privasi tiz dan hormat hasil seni tiz.cuba bayangkan jika kita ditempat tiz..kita pelawa org masuk rumah ,bagi makan dan layan baik2..tiba2 tetamu tadi..curi barang rumah kita dan siap burukkan kita..mestilah marahkan.belajar hormat privasi dan hak org lain..itu je.jgn kata tiz mcm2..tq..peace no war..

    • diaowg x kn fhm ape tu privacy org, dieowg hanya pikir tuk dieowg jeee, bla dh kena saman nti baru nk ckp mcm2, nk boikot artis lh, ini lh, itulh……walhal bkn artis tue yg x bg amaran dlu, dh bg kn, bslh…..manusia, rambut jeee sma hitam, hati..mna taw….x pa, kalo dieowg kna nti, baru rasa……

  20. kentutmuwangilartiz

    ko ni tiz ke..hahahaha….

  21. Saya tak kisah apa2 pun komen di atas. Ada positif & negatif jadi artis. Tiz ada beri link untuk tgk semua gambar dia di instagram. Saya dh tgk dan kebanyakannya adalah hasil seni Tiz dalam editing pictures, termasuk lah gambar dia dgn Remy Ishak. Mungkin dia tak mahu gambar tersebut disensasikan, itu sahaja. Setiap orang ada hak. Termasuk dia dan diri kita pembaca blog. Dia ada sebab untuk berbuat demikian.

counter statistics