Tuesday , September 19 2017
Home / Gossip Panas / Kenyataan Sam dalam Melodi, takde isu keluar Bunkface

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Datuk Seri Vida dikecam sebagai riak dalam muzik video terbaru

Kami difahamkan Datuk Seri Hasmiza atau lebih popular dikenali sebagai DSV kini sedang dalam pembikinan ...

2 comments

  1. so ape isunye????

    nape blog ni lembab dah update gosip yek…dulu laju je..

    blog lain tak update g blog ni update dah…

    plese improve ur performance(chewah..sedap tul ngutuk org)..

    hahaha

    • Dgn adenye mcm2 blog hiburan, saingan amatlah sengit. Kami akan cube update sepantas yg bole tp kali ni kami lebih fokus pd berita yang lebih menarik dan bukan sekadar gosip. Thanx atas kritikan 🙂

counter statistics