Friday , September 30 2016
Home / Lain-Lain / Kepala tercepit ketika turun bas (4 gambar)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

23 comments

  1. ya allah…..sengal ny la pmndu 2….sian pnumpang ni..2 msti trcekik tahap kronik 2….

  2. sempat plak ambik gambo tu? Baik laa cameraman jerit kat driver bus tu drpd sibuk ambik gambo..

    • betul tu fello.. tp perasan tak, org dalam bas tu seme wat don'no jer.. maybe testing getah baru kot! hahahahhaaa

  3. naper penumpang yg lain buat x tahu jer?

  4. ouch!!! sakit tu.. lau aku mesti sound kat drebar tu..

  5. maki kan jer drebar tu !! tak pon mintak pampasan.. sakit tu !!

  6. hihi penumpang kt belakang tu sempat tutup telinger beliau.. 🙂

  7. kalau jadi kat aku, aku sembelih kan jer dreba tuu

    • hahhahaaa.. drebar tu tak perasan kot..maybe akak tu tu slow sangat.tp reramai dalam tu cam wat poyo je kan?.. 😛

  8. naper org len wat tak tau jer yer… mcm tak prihatin jer..

  9. drve gilaaaaaaaaaa..tu…

  10. Haahaha.. Tu la xsabo2 nk tutup pintu ape kes

  11. brother kt tepi tgkap lg selamba…mcm xde pape yg jadik..

  12. ni mesti kt jepun ni..org jepun ni mmg xamik peduli sal org lain. masing2 wat hal sndri je..dah terbiasa wat hal sndri..org sakit pun wat bodo jer xmcm malaysia.org nye smua prihatin…

  13. lain kali kuar tangan dulu,baru kepala tengok bawah, cian.

  14. penumpang yg kat dlm bas tu pun buat bodo jer…xreti2 ke nak bg tau driver bas tu…

  15. gilak punya drebar bas cian amoi tu kapala tersepit cisss

  16. Ngok ngek nye..apesal org dlm bus wat ala2 muke selenge xde ape2 jadi???

  17. hahahaha…. boleh mintak mc, tengkuk sengal kena sepit pintu bas….

  18. Kesian amoi tp kahkahkah….. Lawak lak nengok bdn dia tertinggal dlm bus. Siot je penumpang lain xde tlg siap org luar leh amik gmbr lg. Ms aku bljr dulu pernah gak tgk kes camni ms lalu kt pj. Actually org kt pun tgk juga… Lmbt na nk nolong. Driver bus perasan pun sbb dia pandang side mirror bkn sbb org tlg… Org len termasuk ak duk senyap2 je sebab tahan diri dr gelak. Xbek tol!!

  19. kasian…. mesti pmandu dah kena pecat saat ini hahaha..

counter statistics