Monday , December 5 2016
Home / Dunia Artis / Keputusan dan Gambar Shout Awards 2010

Keputusan dan Gambar Shout Awards 2010

Hotchick award goes to Scha AlYahya?! WTF You guys must kidding me. Si hidung jongkit rupanya hotchick Malaya. Wakakaka! Keputusan penuh dan gambar-gambar di Shout Award 2010 adalah seperti di bawah.

Keputusan Shout Awards 2010
  1. Rockstar Award – Bunkface
  2. Favourite TV Personality Award- Zizan Raja Lawak
  3. Breakthrough Local Feature Award – Lagenda Budak Setan
  4. PopStar Awards – Yuna
  5. Power Vocal Awards – Faizal Tahir
  6. Fresh Tv Series Awards – Nur Kasih
  7. Favourite TV Program Award – Showdown 2010
  8. Music Video Award – BunkFace
  9. Flava Award – Mizz Nina
  10. Hot Guy Award – Henry Golding
  11. Hot Chick Award – Scha Al Yahya
  12. Coolest Radio Annoucer Award – Phat Babes Fly FM
  13. Favourite Radio Show Award – Hot FM AM Krew
  14. Best On-Screen Chemistry Award – Papadom
  15. Mobile Artiste of The Year Award – Sixth Sense
  16. Break Out Award – Yunalis Zarai
  17. The Ultimate Award – Yunalis Zarai
Gambar-gambar Shout Awards 2010

Lagi banyak gambar boleh dilayari galeri di Official Shout Award 2010 website

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

12 comments

  1. Hidung jongkit?! U gotta be kidding me dude. At least she has nose to breath. The voters has spoken. Need to say more? NOT! *smirk* lol

  2. daphne iking yang dah kertu tu pun lagi hot nak banding dengan scha…. tak taste langsung voters….

  3. wakakakaka..apa lg..p bt page " kami tak sejutu scha sbg anak-ayam-panas malaya " d fb. huhuhuhuhu..

    ini aneh..sgt2 aneh..

  4. admin ko mnghina ciptaan Tuhan. bertaubatlah

    • ko yg menghina ciptaan tuhan sebab vote die menang hotchick award ni, kasi bignose chick menang adalah satu penghinaan kepada hotchick² yg ada. kami mau keadilan! haha!

  5. takde maknanya aku nak vote artis2. buang masa je, bukan berfaedah pun.

  6. Admin. pls watch your word.. Hidung jongkit? Best kutuk ciptaan Tuhan?

counter statistics